Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Griķi uzauguši bariņā

Šoruden jau piecas Latvijas ģimenes kļuvušas uzreiz par trim bērniem bagātākas. Ventspils slimnīcā trīņi pēdējoreiz dzimuši pirms aptuveni 30 gadiem, taču mūsu pusē aug un jau izauguši arī citi trīņi. Arī Ieva, Mārtiņš un Madara Griķi, kuriem tagad ir 24.

Krājbankas drudžainā trešdiena

Latvijas Krājbankas noguldījumu nepieejamība oficiāli atzīta 22. novembrī. Tas nozīmē, ka 20 dienu laikā tās klienti varēs atgūt savu naudu. Tomēr bankas liktenis vēl aizvien ir neskaidrs un šobrīd atkarīgs no lietuviešiem. 

2.lpp. Viedoklis: „Krājbankas svece”, laikraksta „Ventas Balss” galvenās redaktores vietnieks Imants Vīksne

„Kāpēc cilvēki bija jāsauc rindās pie bankomātiem uz pulksten deviņiem, ja zināms, ka bankomāti šai laikā būs tukši?”

3.lpp.

Amatpersonām Latvijas Krājbankā  mazi uzkrājumi

Reti kurš no Ventspils pilsētas domes un novada domes deputātiem vai pašvaldības iestāžu vadītājiem ir uzticējis savus uzkrājumus Latvijas Krājbankai.

Izsolīs izputējušo zirgaudzētavu

Decembrī notiks pirmā izsole, kurā tiesu izpildītāji cer pārdot izputējušās zirgaudzētavas Lipsti nekustamo īpašumu Popes pagastā.

4.lpp. Reportāža: Latvijas Krājbankas sabrukums bildēs

5.lpp.

Gatavosim vainagu paši

Ziemassvētku gaidīšanas laika simbolu – adventes vainagu – iespējams nopirkt veikalā vai tirgū, bet var izgatavot arī pašu rokām. Tad tas būs ne tikai telpas rotājums, bet, gatavots ar mīlestību un izdomu, radīs mājās īpašu starojumu un siltumu.

6.lpp. Darbs un nauda

Jaunais celtnis – dāvana valsts svētkos

Koksnes pārkraušanas stividorsabiedrība Ventplac būtiski uzlabojusi savu konkurētspēju, rodot iespēju ieviest jaunas tehnoloģijas un pārkraut papildu kravas. Terminālī jau uzmontēts un nodots testēšanai unikālais celtnis.

7.lpp. Sports

Janga trīspunktnieks atnes uzvaru

Otro uzvaru FIBA Izaicinājuma kausā izcīnījis BK Ventspils, kas, pateicoties Džamara Janga realizētajam trīspunktu metienam, deviņas sekundes pirms mača beigām guva grūtu uzvaru pār Krievijas klubu Niznhy Novgorod.

Ventspilnieki turpina spēlēt Kuldīgā

Kuldīgas atklātajā čempionātā telpu futbolā otro gadu pēc kārtas startēs divas Ventspils vienības – šogad tās būs VTO un Honda, kas spēlēs spēcīgākajā (1.) līgā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: