Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Labradors būs acu vietā

Ar aizkustinošu samīļošanos un sparīgu astes luncināšanu notika redzes invalīdes Ludmilas Koroļkovas satikšanās ar viņas pavadoni – melno labradoru Šaņišku.

Ventspilnieki – aktīvi siltinātāji

Pilsētas pašvaldības uzņēmums Ventspils nekustamie īpašumi ir visrosīgākais apsaimniekotājs Latvijā, apgūstot valsts un Eiropas naudu, kas paredzēta daudzdzīvokļu māju renovācijai un siltināšanai. Ventspils kopumā ir otrajā vietā māju siltināšanas jomā.

2.lpp. Viedoklis: «Esmu citāds», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Suns savā ziņā ir labāks par cilvēku, jo viņam nav svarīgi, kādi esam - resni vai tievi, bagāti vai ne tik pārtikuši, kautrīgi vai runātīgi. Suņus neuztrauc, ja esam citādi.»

3.lpp. Pēc «Cimdiņa» ir liels pieprasījums

«Brīžiem laikam rīkojos nepareizi un saku, lai mūs nereklamē, jo nespējam pieņemt visus bērnus, kas grib pie mums nākt,» saka atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām «Cimdiņš» vadītāja Ieva Sāmīte-Cērpa.

4.lpp. Veselības aprūpe

Kontrolē diabētu jau tagad!

Lai informētu sabiedrību par cukura diabēta pazīmēm, riska faktoriem un ārstēšanas iespējām, Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā sadarbībā ar Ventspils reģionālo Diabēta biedrību notika Pasaules Diabēta dienai veltīti pasākumi.

Akūti nepieciešami asins donori

Šobrīd visā Latvijā, tai skaitā Ventspilī akūti trūkst asins komponentu cilvēku glābšanai, tādēļ Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīca aicina aktivizēties gan esošos, gan jaunus donorus.

5.lpp. Novadā

Miesniekam jaunas iekārtas

Gaļas pārstrādes uzņēmums Miesnieks nupat savā ražotnē Ventavā uzstādījis jaunas iekārtas. Uzņēmuma vadība cer, ka tās pavērs ceļu uz plašāku tirgu.

Atceras vēsturi un plāno savu Likteņdārzu

Kaut arī ne visas novada teritorijā esošās piemiņas vietas cilvēkiem un notikumiem, kas veidojuši mūsu tautas likteņgaitas, ir apkopotas vienotā statistikā, par tām tomēr kāds rūpējas. Vēsture netiek aizmirsta, un šodien novadā top arī jaunas piemiņas vietas.

Dārza darbi vēlā rudenī

6.lpp. Sports

Strēlnieks pārceļas uz Krieviju

Talantīgais BK Ventspils basketbolists Jānis Strēlnieks savu karjeru turpinās Krievijas basketbola klubā Sanktpēterburgas Spartak, kas izpircis viņa līgumu un kuram viņš pievienosies pēc 18. novembra ventspilnieku spēles pret VEF Rīga.

Čerņavskim pasaules bronza

Ventspilnieks Vladislavs Čerņavskis veiksmīgi turpina cīnīties pasaules čempionātos kaujas sambo – no kārtējā čempionāta Lietuvā, Viļņā, viņš pārvedis bronzas godalgu.

7.lpp. Vide

Novembris – sala mēnesis

Kamēr par ziemas tuvošanos liecina vien nokritušās koku lapas un datums kalendārā, cilvēku prātus nodarbina viena doma – kāda tā būs?

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: