Atpūtas vieta «Klondaika» ceturtdienas vakaru aicina pavadīt svētku noskaņās, piedāvājot Latviešu mūzikas vakaru. Savukārt piektdien, 18. novembrī, "Klondaikā" notiks “KURZEMES DJ” konkurss.

17.novembrī svētku noskaņās ievedīs DJ Lacis ar latviešu mūziku. Visi, kuriem patīk dancot un atpūsties, laipni gaidīti atpūtas un izklaides centrā ,,Klondaika’’!

18. novembrī plkst. 22:00 - “KURZEMES DJ” konkurss.

Ir pagājuši jau septiņi gadi, kopš notiek “KURZEMES DJ” konkurss. Šajā gadā tas notiks Ventspilī, atpūtas vietā “KLONDAIKA”, un to kā jau ierasts rīko biedrība “Radošo ideju laboratorija – viens reiz viens”!

Konkursa “KURZEMES DJ” mērķis ir iepazīstināt sabiedrību ar elektroniskās mūzikas virzienu daudzveidību, pulcēt elektroniskās mūzikas fanus, interesentus un dīdžejus, tādējādi katram dīdžejam un apmeklētājam dodot iespēju piedalīties muzikālā brīnuma radīšanā.

Nav būtiski, cik DJ ir atpazīstams un kādu muzikālo virzienu pārstāv. Visa pamatā ir viņa spēle un no tās izrietošās emocijas, kas ir elektroniskās mūzikas pamats! Dīdžejs sava seta laikā rada vienreizēju, neatkārtojamu priekšnesumu, kur liela loma arī apmeklētājiem un klausītājiem.

Šajā gadā konkursā piedalīsies deviņi dīdžeji no vairākām Kurzemes pilsētām: Mr.RoughBoy, LB, Puma Tek, Versetti, Kārlis Švampe, Frame, Andis Serums, Makree, Martin Sirius. Viņus vērtēs kompetenta žūrija sešu cilvēku sastāvā: Salmz, RUDice, Gatis Vilinskis, Vento, [Ex] da Bass un Hadge.

Ieeja – Ls 1.50!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: