Sestdien pirmo LBL maču izbraukumā aizvadīs BK ″Ventspils″ basketbolisti, kas tiksies ar vienu no divām līgas studentu vienībām – ″BA Turība″. Spēles sākums pulksten 18.

Ventspilniekiem tas būs jau ceturtais mačs LBL, bet līdz šim komanda laukumu pametusi tikai kā uzvarētāja. Turklāt visai pārliecinoša – gūto un zaudēto grozu attiecība ir +76. BK ″Ventspils″ basketbolisti ar lielu pārsvaru apspēlēja Valmieru, Liepājas lauvus un "Jūrmalu/Fēniksu", tomēr ne vienmēr ļoti gandarīts par komandas sniegumu bija galvenais treneris Gundars Vētra.

Iemeslu nav grūti iedomāties – maksimāli jākoncentrējas jebkurai spēlei. Protams, arī spēle ″Daugavas″ sporta namā kurzemniekiem acīmredzot kļūs par vēl vienu noskaņošanās pārbaudi, jo vismaz uz papīra favorīti ir ventspilnieki, taču tas vēl jāpierāda arī uz laukuma. Diez vai Pētera Višņēviča to tāpat vien ļaus.

″Turības″ spēlētāji vispirms studentu derbijā ar 85:73 pieveica ″Latvijas Universitāti″, bet otrajā mača viesos bez ierunām kapitulēja ″Valmierai” (49:79). Pirmajos divos mačos komandas uzbrukumu vilka Kristaps Mediss, Mārtiņš Šteinbergs un iepriekšējās sezonas līderis Roberts Mednis. Liela komandas vērtība ir nenogurdināmais treneris Pēteris Višņevičs, kurš nesen nosvinēja 60. jubileju. Jādomā audzēkņi vēlēsies pasniegt trenerim labu dāvanu.

Nākamo maču BK ″Ventspils″ aizvadīs gandrīz pēc nedēļas, kad BBL mačā savā laukumā tiksies ar lietuviešu ″Rudupis″.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: