Novembra vidū astoņas profesionālo skolu komandas – arī ventspilnieki – tiksies Liepājā, lai konkursa "Profs 2011" pusfinālā sacenstos par Kurzemes erudītākās komandas titulu darba tiesību un aizsardzības jomā. 

Jauniešu zināšanas darba tiesību un drošības jomā tiks pārbaudītas dinamiskos un atraktīvos uzdevumos – komandas viktorīnā, darba instrukcijas sagatavošanā, komandām būs jāspēj aprēķināt arī darba algu un jāveic citi uzdevumi. Kurzemes pusfināls norisināsies 14.novembrī, Profesionālās izglītības kompetences centrā „Liepājas Valsts tehnikums”.

Kurzemes pusfināla posmā piedalīsies pa vienai komandai no Cīravas arodvidusskolas, Kuldīgas Tehnoloģiju un tūrisma profesionālās vidusskolas, Laidzes Profesionālās vidusskolas, Saldus Profesionālās vidusskolas, Skrundas arodvidusskolas, Ziemeļkurzemes Profesionālās izglītības kompetences centra „Ventspils Profesionālā vidusskola”, kā arī divas komandas no Profesionālās izglītības kompetences centra „Liepājas Valsts tehnikums”.

Dalībai pusfinālā tika izvirzīta viena komanda no katras izglītības iestādes 10 audzēkņiem, kuri bija ieguvuši augstāko punktu skaitu starp saviem skolas biedriem. No tām izglītības iestādēm, kuras līdz 2011. gada 1. septembrim reorganizācijas procesā ir apvienotas, pusfināliem varēja izvirzīt divas komandas jeb 20 cilvēkus.

Erudītākā Kurzemes komanda tiksies ar pārējo Latvijas reģionu labākajām komandām "Profs 2011" finālā. Labākās komandas dalībnieki saņems iPod NANO atskaņotājus, savukārt katra finālā iekļuvusī skola kā balvu saņems projektoru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: