Laikraksta “Ventas Balss” piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Kaņepju sāga mazdārziņos

Kāda Ventspils pievārtes dārzkopības kooperatīva sabiedrību izbiedējušas kaņepes un magones, un narkomāni, kas met aci uz šiem augiem.

Mājās skumt nav laika

Lai arī viņu materiālais stāvoklis nav apskaužams, Ventspils pensionāri ir gandrīz vai visaktīvāk un visoptimistiskāk noskaņotā sabiedrības daļa.

 

2.lpp. Viedoklis: «Ceļš», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Slimam laime ir veselība, bet tādam, kuram viss, tai skaitā galva ir vesela, laimei pakaļ tālu nav jāiet.»

3.lpp.

Pie Zatlera – arī balonu laidējs ar brāli

Oligarham Olafam Berķim pietuvinātie brāļi Aivis un Ivars Landmaņi kļuvuši par politiskajiem tūristiem, no Vienotības rindām pārceļojot uz jaundibināto Zatlera reformu partiju. Tā viņiem būšot ērtāka platforma cīņai pret Ventspils mēru Aivaru Lembergu.

4.lpp.

«Saulespuķu» veiksmes stāsts

Gaļinas un Leonīda Kiseļovu dzīvesveids ir labs paraugs tiem, kas čīkst, uz katra soļa saredzot nepārvaramas grūtības. Arī dzīvesbiedri zina, kas ir sarežģījumi, bet pārvar tos un dzīvo tālāk.

«Ūdeka» informē: Sakārto ūdenssaimniecību Pārventā

5.lpp. Kultūra

Grafiķi dokumentē un meklē dvēseli

Šonedēļ vaļu izjūtām pilsētā ļauj deviņi grafiķi, kas te pulcējušies plenērā un veido miniatūras. Šodien viņi visus aicina uz Amatu māju piedalīties radošajā darbnīcā.

Ulberga atradusi zaļo vārnu

Prozaiķe Kristīne Ulberga iesniegusi Gerkena romānu konkursā šovasar pabeigto darbu Zaļā vārna jeb Izvēlies, kas tu esi. Līdz 1. septembrim ventspilniece plāno pielikt punktu lugai un piedalīties Nacionālā teātra izsludinātajā konkursā.

Recenzija: Dzejniece Mara Asare vērtē Andra Akmentiņa grāmatu Zemeņu blūzs.

6.lpp. Sports

Ventspils palīdz gūt pirmo panākumu

Latvijas vīriešu basketbola izlase izcīnījusi pirmo uzvaru septiņās aizvadītajās pārbaudes spēles, Ventspils Olimpiskajā centrā ar 84:73 (16:24, 26:15, 26:17, 16:17) pārspējot Gruzijas valstsvienību.

Šorttrekisti gatavojas jaunajai sezonai

Jau desmito reizi Latvijā un devīto Ventspilī norisinājās Starptautiskās Slidošanas asociācijas pirmssezonas treniņu nometne.

7.lpp. Intervija: Kristīne Vāgnere: Ar simtiem ideju galvā

Ventspils Profesionālās vidusskolas jaunā direktore KRISTĪNE VĀGNERE ir enerģijas spridzeklis. Viņas galvā rosās simtiem ideju, kā uzlabot skolas prestižu, bet pašiem audzēkņiem būtu motivētāk un interesantāk šeit mācīties. Augstu vilni sitīšot arī skolas saviesīgā dzīve.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: