Bērnu Rallija Kurzeme finālsacensībās labi klājies jaunajiem ventspilniekiem, kas mājās pārveduši divas godalgas – arī uzvarētāja kausu.

Finālā Liepājā bija sabraukuši pilsētu čempioni (1.-3. vieta katrā vecuma grupā) no Liepājas, Kuldīgas, Saldus, Ventspils un Talsiem – kopā 36 finālisti. Jaunākajam sacensību dalībniekam Kārlim Ivanovskim no Kuldīgas bija tikai pieci gadi, bet viņš nebūt nebija mazāks konkurents citiem A grupas dalībniekiem.

Milzīga bija atsaucība gan no vecāku, gan radu un draugu puses, kas visu sacensību laiku bija blakus, atbalstīja un uzmundrināja savu finālistu. Fināla dalībniekiem bija jāveic trīs sacensību posmi - jāizbrauc velosipēda šķēršļu josla, mutiski jāatbild uz erudīcijas jautājumiem par ceļu satiksmes noteikumiem, droši braukšanu, aktīvu dzīvesveidu un autoralliju, bija jāprot izbraukt speciāli izveidota trase radio vadāmām mašīnām.

Vecākajā grupā vislabāk ar uzdevumiem galā tika ventspilnieks Kaspars Krekovskis, bet vidējā otrajā vietā ierindojās Roberts Krūzbergs. Katrs dalībnieks saņēmaAtzinības rakstu, īpašu “Bērnu rallijs Kurzeme 2011” T-kreklu, pasākuma uzlīmi un atstarotāju, bet katras vecuma grupas pirmās trīs vietas arī diplomu un īpašu pasākuma lietussargu, kā citas atbalstītāju un organizatoru sarūpētas dāvanas. Uzvarētāji tika arī pie nelaimes gadījumu apdrošināšanas uz gadu.

Bērnju rallijs Kurzeme 2011” rezultāti:

A grupā (6 -7 gadi, arī mazāki): 1. vieta Ralfs Grintāls (no Talsu Atlases kārtas), 2. vieta Kārlis Ivanovskis (Kuldīga), 3. vieta Gustavs Dāvids Brečs (Liepāja).

B grupā (8 - 10 gadi): 1.vieta Eduards Bērziņš (Talsi), 2. vietā Roberts Krūzbergs (Ventspils), 3. vieta Rebeka Rīna (Kuldīga).

C grupā (11 - 14 gadi): 1. vieta Kaspars Krekovskis (Ventspils), 2. vieta Roberts Poriņš (Kuldīga), 3. vieta Aigars Purmalis (Kuldīga).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: