Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Stiklos bērnus māca dzīvot

Stiklu speciālās internātpamatskolā nesen veikts remonts. Skolā mācās Viņas vadītajā mācību iestādē ir 101 audzēknis ar garīgās attīstības traucējumiem.

Pārventas bodi apsēduši insekti

Iecienītās konfektes Бабушкины сказки ventspilnieki Tatjana un Arnis Pārventas veikalā Diplomāts šoreiz nopirkuši ar pievienoto vērtību – tārpiem. PVD veikalā veica pārbaudi.

2.lpp. Viedoklis: «Sieviete ar putnu un flautas spēlētājs», laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietnieks Imants Vīksne

«Viss ir ne tā kā izskatās. Vai tās būtu konfektes, kurās kāds Pārventas saldummīlis atradis tārpus, vai sabiedrības līderi, kas pa vienu galu runā vienu, bet pa otru – kaut ko pilnīgi ačgārnu.»

3.lpp.

Tiek meklēti veci karabiedri!

Kuldīdznieka Friča Rasas rokās nonākusi 1943. gada aprīlī tapusi fotogrāfija, kurā redzami 32 bijušā Ventspils apriņķa vīri.

Rūpējoties par valsts un cilvēku drošību

Šodien aprit 20 gadi, kopš Zemessardzes izveides Latvijā. Tas ir joprojām skaitliski lielākais formējums mūsu valstī, kas darbojas ne tikai militārajā, bet arī civilajā lauciņā.

 

4.lpp. Intervija

Broks: Pārmaiņas skolā vēl diskutējamas

Jaunais mācību gads būtiskas izmaiņas skolotājiem un skolēniem nenesīs, sola izglītības un zinātnes ministrs ROLANDS BROKS. Ministra vizītes laikā Ventspilī Ventas Balss izvaicāja viņu par izglītības aktualitātēm un gaidāmajām reformām.

5.lpp. Brīvostas ziņas

 

6.lpp. Sports

«Rodeo» izvirzās līderos

Latvijas atklātā čempionāta motokrosā septītā, priekšpēdējā, posma sacensībās lielisku rezultātus uzrādījuši Rodeo braucēji, kuri ne tikai izcīnījuši pirmo vietu, bet arī pārņēmuši vadību čempionāta kopvērtējumā.

Jubilejas svinībās jauna tradīcija

Ventspils atklātajā čempionātā airēšanā, kas reizē bija arī kārtējās jubilejas svinības (81.) šī sporta veida ienākšanai pie mums, pirmo reizi notika sacensības arī tautas klasē. 

7.lpp. Reportāža: Nūjotājus lietus nebaida

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: