Laikraksta “Ventas Balss” trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Konservēt ir izdevīgi un stilīgi

Tikai viena ceturtā daļa Latvijas iedzīvotāju neko nekonservē – nemarinē, nesāla, nevāra zaptēs. Pārējie no jauna novērtējuši vai atkal cēluši godā pašu gatavotus konservus.

Margo pārnākusi mājās

Dārgākais Ventspils kaķis atgriezies mājās pats, tādējādi neļaujot nevienam nopelnīt solītos 1000 latus.

2.lpp. Viedoklis: «Valži misijā», laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietnieks Imants Vīksne

«Ja Andri, Aināru un Aivaru pirms vēlēšanām ieliks cietumā, tad Valdim un Valdim nevajadzēs tiešraidēs bubināt zem deguna vai jocīgi smaidīt, nemākot atbildēt uz vienkāršiem jautājumiem.»

3.lpp.

16 sekundes, lai pārdomātu

Ventspils dome un pilsētas slimnīca ir pateikusi jā projektam, kas jau šoruden paredz mūsu pilsētā izvietot Baby Box jeb Glābējsilīti.

Ancē uztraucas par slapju malku

Apkure un ceļi – tās ir pašas aktuālākās tēmas, par kurām uz iedzīvotāju sapulci sanākušie Ances cilvēki runāja ar novada domes vadību.

4.lpp. Veselības aprūpe

Slimnīcas laboratorijai jaunas iespējas

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas laboratorija veic vairākus specifiskus izmeklējumus, kurus citur Ventspilī neveic. Vienlaicīgi laboratorija tiek modernizēta ar jaunākajām tehnoloģijām.

Ģimenes ārste Ārija Kalniņa: Sava veselība ir jākontrolē

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports

Superkausa vadībā izvirzās Rodeo

Ļoti veiksmīgi priekšpēdējo Superkausa posmu Kuldīgā aizvadījuši Rodeo motobraucēji, tiekot gan pie individuāliem panākumiem, gan komandu vērtējumā atraujoties no tuvākajiem sekotājiem.

Piedzīvojumu parkā skrēja un mina

Divas dienas pēc kārtas Ventspils Piedzīvojumu parkā saimniekoja aktīvā dzīvesveida piekritēji – tur risinājās mači velobraucējiem un triatlonistiem, kā arī tika aizvadīts kārtējais bērnu rallijs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: