Izvērtējot pēdējā laika aktivitātes un iedzīvotāju pozitīvo vērtējumu Aivara Lemberga paveiktajam, tiek strādāts pie tautas kustības "Par Lembergu!" izveides un jau izveidots speciāls profils sociālajā mikroblogu vietnē "Twitter", informē iniciatīvas grupas pārstāvis Andris Andrijevskis.

Šo Twitter profilu izveidojuši Ventspils mēra Aivara Lemberga atbalstītāji un vēlētāji ar mērķi pulcināt pēc iespējas lielāku cilvēku skaitu, lai būtu aktīvāka informācijas apmaiņa un interesenti varētu uzdot jautājumus un komunicēt par jaunām ierosmēm, kā sekmēt ekonomiskās krīzes pārvarēšanu valstī, skaidroja Andrijevskis.

Viņš uzsvēra, ka, visticamāk, tiks veidota šāda biedrība un dibināšana paredzēta tuvāko mēnešu laikā. Par dalībnieku skaitu pagaidām vēl esot grūti teikt, "skatīsimies, kā situācija attīstīsies, šobrīd no Ventspils vien ir vairāki desmiti pieteikumu", uzsvēra Andrijevskis.

Viņš esot students no Rīgas un noteikti nebūšot kustības līderis, jo, tā kā kustība jau atbalsta vienu līderi, tad biedrībai būs koleģiāla pārvaldes forma. Ar pašu Lembergu ideja par šādu kustību neesot saskaņota, jo "tā ir vienkāršo cilvēku - vēlētāju - iniciatīva", uzsvēra aktīvists.

Tautas kustības un arī tās Twitter profila mērķis būšot palīdzēt sapulcināt tos cilvēkus, kas izsaka atbalstu Ventspils mēram Lembergam un viņa paveiktajam Ventspils un visas Latvijas labā.

"Izvērtējot jaunizveidotā profila sekotājus, tostarp arī "Vienotības" un citu PR aģentūru pārstāvjus, var secināt, ka Lemberga kungam atbalsta netrūkst, neatkarīgi no politiskās piederības, ģimenes, sociālā vai veselības stāvokļa," sacījis Andrijevskis.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: