Pēc gada pārtraukuma Ventspilī atkal notiek konkurss „Pilsētas rota 2011”, vērtēšana turpināsies līdz 15. jūlijam.

Konkursa mērķis ir gādāt par Ventspils pilsētas administratīvās teritorijas labiekārtošanu, veicināt pilsētvides un apstādījumu sakārtotību, noskaidrot sakoptāko individuālo māju teritorijas, veicināt Ventspils iedzīvotāju interesi piedalīties pilsētas uzturēšanā un sakopšanā, kā arī popularizēt skaistu, sakārtotu, mūsdienīgu, vietējiem augšanas apstākļiem un situācijai atbilstošu dārzu veidošanas principus.

Konkurss tiek rīkots no 2. jūnija līdz 15. jūlijam, vērtējot viendzīvokļa māju teritoriju sakoptību, skatoties no ielas:

  1. žogs, vārti, vārtiņi, mājas Nr. zīme, karoga vieta,

  2. priekšdārziņš un pieguļošā teritorija: zāliens, koki, krūmi un puķes.

Par konkursa dalībnieku var kļūt individuālo dzīvojamo māju teritoriju īpašnieki, valdītāji, lietotāji u.c. personas, kas pieteiktas žūrijas vērtēšanai (telefons pašvaldības iestādei „Komunālā pārvalde” 63624269; e-pasts: kom.parvalde@ventspils.gov.lv ), kā arī žūrijas noteiktie individuālo māju teritoriju īpašnieki, valdītāji, lietotāji u.c. personas.

Konkursam pieteiktos objektus vērtē īpaša žūrijas komisija, ko vada Ventspils domes priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks. Pirmās kārtas rezultāti – žūrijas atzīmēto privāto māju adreses – tiks paziņoti laikrakstā „Ventas Balss” un portālā www.ventspils.lv Savukārt konkursa 2.kārtas rezultāti tiks paziņoti 2011. gada 23.jūlijā Ziedu dienas pasākumā Reņķa dārzā, kur notiks arī svinīga uzvarētāju apbalvošana.

Labāko žūrijas vērtējumu ieguvušo 25 māju īpašniekiem kā pateicība tiks organizēta apmaksāta vienas dienas ekskursija ar autobusu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: