No šodienas līdz 31.jūlijam Ventspils pludmales sērfotāju zonā norisināsies pasākums "Kite Party 2011", kurā vienkopus pulcēsies Latvijas un kaimiņvalstu kaitbordisti, viņu draugi un atbalstītāji, kā arī aktīvās atpūtas cienītāji.

"Kite Party 2011" četru dienu garajā programmā ietilps ne tikai sacensības četrās disciplīnās sieviešu un vīriešu konkurencē, bet arī aktivitātes ikvienam pasākuma apmeklētājam.

Tie aktīvās atpūtas cienītāji, kuri vēlēsies apgūt kaitborda pamatus, varēs piedalīties teorētiskajos semināros un praktiskajās nodarbībās pieredzes bagātu instruktoru pavadībā.

Gan sportisti, gan viņu atbalstītāji tiek gaidīti vasarīgu ritmu caurstrāvotās pludmales ballītēs - "Kite Party" apmeklētāju kopā sanākšanās piektdienas un sestdienas vakarā. Par mūziku gādās DJ "Chilayz", "Mr. Šwan" un DJ "Dnipro".

Septiņu norises gadu laikā "Kite Party" ir izaudzis par Baltijas mērogā plašāko šī sporta veida pasākumu, turklāt šogad dalībniekus gaida pārmaiņas.

Tradicionāli pasākuma laikā notiek sacensības "Freestyle" un "Wave" disciplīnā, taču šogad pārbaudījumi būs arī "Coarse race" un "Fun race" disciplīnā. Turklāt, atšķirībā no citiem gadiem, "Surf Pro Wave" sacensības plānotas ilgākā laika periodā, jo veiksmīga šīs disciplīnas norise ir ļoti atkarīga no laika apstākļiem.

"Burusports coarse race" disciplīnā sportisti sacentīsies divās vecuma grupās ar atsevišķiem startiem "race" un "twin-tip" dēļiem. Savukārt nepiemērotu laika apstākļu gadījumā kaitbordistiem būs iespēja piedalīties "Extremesports fun race" disciplīnā, kur četru cilvēku komandai būs jāizpilda ar kaitborda pamatelementiem saistītas stafetes.

"Vienkopus satikt labākos un atpazīstamākos kaitbordistus ne tikai no Latvijas, bet arī kaimiņvalstīm mūsu tik īsajā vasarā nenākas bieži. Īpaši strādājam, lai aizraujoši un saturīgi dienas pavadītu ne tikai profesionāļi, bet arī tie "Kite Party" apmeklētāji, kas atbraukuši ķert saules starus, atpūsties pludmalē un just līdzi saviem favorītiem sacensībās. Arī pilsētas viesiem būs interesanti vērot, kā debesīs paceļas simtiem krāsainu kaitborda pūķu," par gaidāmo pasākumu stāsta ilggadējais "Kite Party" organizators un pasākuma idejas autors Larss Āboliņš.

Reģistrēties "Kite Party 2011" sacensībām, semināriem un atpūtas pasākumiem, kā arī iegūt plašāku informāciju par pasākuma norisi ir iespējams mājaslapā "www.kiteparty.lv".

Nepiemērotu laika apstākļu gadījumā sacensībās paredzēta rezerves diena.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: