Ventspils pilsētas dome lēmusi atbalstīt SIA „Olimpiskais centrs „Ventspils”” pamatkapitāla palielināšanu un ieguldīt kustamo un nekustamo īpašumu.

Pamatkapitāla palielināšana saistīta ar to, ka tiek uzsākta projekta „Olimpiskā centra „Ventspils” infrastruktūras attīstība periodā no 2011.-2013.gadam” realizācija, kura ietvaros plānots izbūvēt slēgto BMX halli, rekonstruēt airēšanas bāzi „Dampeļi”, rekonstruēt tenisa kortus, izbūvēt apgaismojumu centrālajā stadionā utt.

Projektu nodrošina sabiedrības dalībnieki – Ventspils pilsētas dome un biedrība „Latvijas Olimpiskā komiteja”, veicot gan naudas, gan mantiskos ieguldījumus SIA „Olimpiskā centra „Ventspils”” pamatkapitālā, to realizējot vairākos etapos. Pirmajā etapā Ventspils pilsētas dome ieguldīs kustamo un nekustamo īpašumu LVL 888 900 apmērā (tajā skaitā stadiona zemi un airēšanas bāzi „Dampeļi”), lai nodrošinātu rekonstrukciju šajos objektos.

SIA „Olimpiskais centrs „Ventspils”” ir kapitālsabiedrība, kurā Ventspils pilsētas domei pieder 50,98% kapitāla daļas, bet biedrībai „Latvijas olimpiskā komiteja”- 49,02% kapitāla daļas. Pēc pamatkapitāla palielināšanas kapitāla daļu sadalījums būs attiecīgi 51,24% un 48,76%.

Lēmumu par pamatkapitāla palielināšanu jāpieņem SIA  „Olimpiskais centrs „Ventspils”” Dalībnieku sapulcei.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: