Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratona laika tiks slēgta autotransporta satiksme vairākos ielu posmos.

Šī gada 18.jūnijā (sestdienā) no plkst. 13-16:30 satiksme tiks slēgta Krustkalna ielā un Saules ielā no Riņķa ielas līdz pilsētas robežai. Savukārt 19.jūnijā (svētdienā) no plkst. 10-17 satiksme tiks slēgta Krustkalna ielā, Saules ielā no Riņķa ielas līdz pilsētas robežai, bet no plkst.11 -15 Saules ielā no Krustkalna ielas līdz Pētera ielai, Pētera ielā no Saules ielas līdz Ganību ielai, Ganību ielā no Jūras ielas līdz Pāvila ielai, Ganību ielā no Bērzu ielas līdz Krustkalna ielai, Kuldīgas iela no Jūras ielas līdz Lielajam prospektam, Lielajā prospektā no Kuldīgas ielas līdz Ganību ielai, Pāvila ielā no Ganību ielas līdz Kuldīgas ielai, Kuldīgas ielā no Pāvila ielas līdz Bērzu ielai, Bērzu ielā no Kuldīgas ielas līdz Ganību ielai.

Ieteicamais apbraukšanas marštuts – Vasarnīcu-Ostas-Brīvības ielas. Izbraukšana no slēgtā kvartāla starp Saules-Pētera-Ganību-Pāvila-Kuldīgas-Bērzu-Ganību-Riņķa ielām būs iespējama pa Inženieru ielu.

Organizatori atvainojas ventspilniekiem par radītajām neērtībām un aicina piedalīties skrējienā pašiem vai atbalstīt skrējiena dalībniekus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: