No piektdienas līdz svētdienai Ventspils Biznesa centrā notiek Baltijas farmaceitu forums - "BaltPharm Forum", kas pulcē farmācijas nozares dalībniekus no visas Baltijas, kā arī citām Eiropas valstīm.

Kā informē SIA "Medikamentu informācijas centrs", šāds pasākums notiek jau 14. reizi un katru gadu tiek organizēts citā Baltijas valstī. 2011.gadā būs piektā reize, kad forums tā dalībniekus uzņems Latvijā. Visus šos gadus forumu organizējusi Latvijas Farmaceitu biedrība (LFB).

Pasākuma mērķis ir dot iespēju farmaceitiem un citiem šai nozarē strādājošiem rast priekšstatu par kaimiņu valstu farmaceitisko vidi un aktualitātēm. Šogad Foruma galvenā tēma ir farmaceitu un farmaceitu asistentu mūžizglītība, bez kuras nav iedomājams darbs un izaugsme tik mainīgajā farmācijas jomā.

Starp svarīgiem jautājumiem, par ko tiks diskutēts foruma gaitā, ir arī farmaceitu ētika un tās savienošana ar aptieku biznesa interesēm. Abas tēmas ir ārkārtīgi svarīgas ne tikai aptiekās praktizējošajiem speciālistiem, bet arī ļoti lielā mērā ietekmē aptiekā sniegto pakalpojumu kvalitāti, kas ir svarīgi tās apmeklētājiem. Ikviens aptiekas klients jutīsies drošs, zinot, ka viņu pēc vislabākās sirdsapziņas apkalpo kompetents profesionālis. Tas ir standarts, kuru LFB vēlas sasniegt un nostiprināt.

Forumā pieredzē dalīsies arī kompetenti vieslektori no Lielbritānijas un Īrijas. Turklāt, pirmo reizi foruma vēsturē tā ietvaros notiks arī LFB reģionālā konference, kas pirmajā foruma dienā pulcēs vietējos farmaceitus no Kurzemes reģiona.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: