13.maijā, plkst.15 Ventspils Jaunrades namā notiks Baltijas valstu profesionālās izglītības ekspertu diskusija „Profesionālās izglītības pievilcība – iespējas, izaicinājumi un risinājumi”.

Pārstāvji no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas Izglītības ministrijām, nozaru asociācijām, sociālo un sadarbības partneru organizācijām un profesionālās izglītības iestādēm diskutēs par darba devēju un uzņēmēju lomu pievilcīgas profesionālās izglītības veidošanā, sporta un veselīga dzīvesveida popularizēšanu jauniešu vidū, saturīga ārpus mācību laika organizēšanas un pavadīšanas lomu jauniešu personības veidošanā un citiem jautājumiem.

Baltijas valstu profesionālās izglītības ekspertu diskusija „Profesionālās izglītības pievilcība – iespējas, izaicinājumi un risinājumi” organizēta Baltijas valstu profesionālās izglītības iestāžu 19.sporta spēļu ietvaros, kas no 12. līdz 14. maijam notiek Olimpiskajā centrā „Ventspils”. Sporta spēles organizē IZM sadarbībā ar Ventspils pilsētas domi un profesionālās izglītības sporta klubu „AMI”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: