Ar oficiālo sacensību atklāšanas ceremoniju un profesionālo skolu prezentācijām Olimpiskā centra Ventspils basketbola hallē ceturtdien sākās Baltijas valstu profesionālās izglītības iestāžu 19. sporta spēles.

Apskati fotogrāfijas!  Apskati video!

Baltijas valstu profesionālo izglītības iestāžu 19. sporta spēles sākās ar atklāšanas ceremoniju, kurā piedalīsies ielu vingrotāji, parkūristi, BMX braucēji, BK Ventspils karsējmeitenes, Jūras akmentiņu dziedātāji un deju studijas Prieks dejotāji. Neizpalika arī sacensībām raksturīgs gājiens, karogu pacelšana un apsveikuma runas.

Spēlēs kopā piedalīsies aptuveni 400 dalībnieku no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas – profesionālās izglītības iestāžu direktori, audzēkņi un darbinieki. Tāpat sporta spēļu laikā norisināsies arī daudzas citas aktivitātes, piemēram, valstu profesionālās izglītības ekspertu diskusijas, kā arī audzēkņu koncerts un amatu prasmju demonstrējumi.

Sporta spēļu programmā paredzētas sacensības basketbolā, volejbolā un galda tenisā. Notiks arī draudzības spēle futbolā, kurā savā starpā tiksies valstu delegāciju jaunieši pret darbiniekiem. Risināsies direktoru trīscīņas mači – šautriņu mešanā, soda metienos un novusā. Sestdien no plkst. 14 notiks sacensību noslēguma ceremonija un apbalvošana.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: