Piektdien, 15. decembrī, plkst. 16 Ventas Balss aicina ventspilniekus uz omulīgu tikšanos Gāliņciema bibliotēkā. Kopā ar mums būs laikraksta abonēšanas reklāmās redzamās virtuves saimniece psihoterapeite Inga Anna Birkmane, kā arī varēsim palūkot, kā keramiķes Ivetas Matesas Ventspilī sajustais iemiesojies veltījumā mūsu pilsētai – viņas apgleznotos traukos.

Kā saka avīzes galvenās redaktores p. i. Oksana Āboliņa, kuras vadībā avīze top nu jau gadu, – Ventas Balss vēlas satikt savus lasītājus. «Ātrajā dzīves ritmā sarunas nereti izpaliek. Bet tām ir liela nozīme, tā gūstam uzmundrinājumu un sapratni, atbalstu tam, ko darām, kā jūtamies.»

Psihoterapeites Ingas Annas Birkmanes mājas pavarda foto redakcijas darbinieki pamanījuši internetā, sekojot viņas Vecās mājas stāstam (www.facebook.com/OldHouseRenovation). Uzrunājusi garšaugu un sēņu virtenes radītā noskaņa, malkas krāsns siltums un vienlaikus ļoti mūsdienīgā elpa. Bijusi sajūta, ka foto iemieso to vēstījumu, ar kādu Ventas Balss dodas pie saviem lasītājiem. Par Ventas Balss vēlmi lietot foto savās reklāmās Inga Anna bijusi pārsteigta, taču labprāt ļāvusies piedzīvojumam. Otru pārsteigumu Ventas Balss lasītajiem būs sagatavojusi keramiķe Iveta Matesa, kura šī gada Ventas Balss abonēšanas stāstā iesaistīta, jo pamanīts mākslinieces unikālais rokraksts. Iveta savus traukus veido lipināšanas tehnikā un katru no tiem apglezno.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: