Piektdien, 15. decembrī, no plkst. 16.00 līdz 19.00 Galvenajā bibliotēkā norisināsies par skaistu tradīciju kļuvušie Ziemas grāmatu svētki, aicinot noskaņoties gaidāmajiem Ziemassvētkiem. Pasākumā darbosies svētku tirdziņš, varēs darboties radošajās darbnīcās un baudīt skaistu mūziku.

Bibliotēku darbinieki pasākuma apmeklētājiem piedāvās Ziemassvētku radošās darbnīcas. Lai iepriecinātu sevi un citus, pasākumā varēs pagatavot Ziemassvētku kartītes un grāmatzīmes, veidot smilšu zīmējumus un citādi radoši darboties.

Par muzikālo noskaņu pasākumā gādās Ventspils Mūzikas vidusskolas talantīgie jaunieši Estere Busule (vokāls) un Kristaps Prancāns (ģitāra).

Tradicionāli Ziemas grāmatu svētkos tiek piedāvāts arī svētku tirdziņš. Pasākuma apmeklētāji varēs iegādāties grāmatas par izdevīgām cenām no tirgotāja SIA “Virja LK”. Ventspilniece Sanita Petere pasākumā prezentēs savu grāmatu “Raganas dialogs ar Dievu”, ko piedāvās arī iegādāties.

Tāpat pasākumā savu preci – rotaslietas, galda dēlīšus, mīkstās rotaļlietas, svečturus, magnētiņus, piekariņus, grāmatzīmes un izglītojošu kāršu spēli – piedāvās skolēnu mācību uzņēmumus izveidojušie bērni un jaunieši no Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas, 2. vidusskolas, 6. vidusskolas, 1. pamatskolas un 2. pamatskolas, kā arī Jaunrades nama pulciņa “Mīļļietiņas” audzēkņi. Mājražotāji piedāvās rotaļlietas un piespraudes, iegādāties varēs arī Atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām “Cimdiņš” bērnu un jauniešu gatavotos darbiņus. Tāpat apmeklētājiem būs iespēja piedalīties labdarības akcijā, nopērkot bibliotekāra veidotu dāvaniņu – ienākumi par pirkumu tiks ziedoti dzīvnieku patversmei.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: