SIA “Kurzemes filharmonija” no piektdienas, 8. decembra, piedāvā iegādāties abonementus uz 2024. gada ziemas un pavasara viesizrādēm teātra namā “Jūras vārti”, kas ļaus ne tikai ietaupīt un tikt pie garantētas sēdvietas iestudējumu apmeklējumam, bet arī sagādāt jaukas dāvanas saviem mīļajiem svētkos.

Ziemas un pavasara viesizrāžu abonementā iekļauti pieci iestudējumi:
26.01. plkst. 19.00 M. Čehova Rīgas Krievu teātris "Kankuna";
15.02. plkst. 19.00 Dailes teātris "Eiridīke";
27.02. plkst. 19.00 Liepājas teātris "Kā mīl tā otra puse";
26.03. plkst. 18.00 Valmieras drāmas teātris "Sēras piestāv Elektrai";
23.04. plkst. 19.00 Dailes teātris "Izrāde, kas saiet sviestā".

Abonementā iekļauta M. Čehova Rīgas Krievu teātra izrāde "Kankuna", kas “Jūras vārtos” būs skatāma jau janvārī. Žordi Galserāns ir uzticīgs sev – "Kankuna" ir asa, spilgta un spēcīga luga, pilna ar dzēlīgu humoru un caururbjošiem novērojumiem attiecībā uz cilvēka dabu. Februārī abonementu īpašniekiem būs iespēja apmeklēt divas izrādes par un ap mīlestību. Visnemirstīgākais mīlasstāsts par Orfeju un Eiridīki Dailes teātra izrādē “Eiridīke”. Eiridīkes neatkarības un pašnoteikšanās meklējumi dod plašas iespējas izrādes veidotājiem uzrunāt skatītājus ar jauniem izteiksmes veidiem. Liepājas teātra izrādē "Kā mīl tā otra puse" 1969. gada laika estētikā izvērsts lugas sižets - raits un žiperīgs, piebārstīts ar asprātīgiem dialogiem, kas lieliski atklāj cilvēka pretrunīgo dabu, meklējot, kā mīl tā otra puse. Tāpat abonementā iekļauts Valmieras drāmas teātra iestudējums "Sēras piestāv Elektrai" (martā), par kuru Normunds Akots rakstījis: “Ar iestudējumu “Sēras piestāv Elektrai” režisore Inese Mičule dāvā publikai iespēju Valmieras teātrī izbaudīt stilistiski filigrāni izslīpētu O’Nīla lugas lasījumu.” Izrāde nominēta vairākās kategorijās, tostarp Gada mazās formas izrāde, balvai “Spēlmaņu nakts 2022/2023”. Noslēdzošā abonementa izrādē aprīļa beigās "Izrāde, kas saiet sviestā", ko piedāvā Dailes teātris, aicinām pasmaidīt kopā ar Dailes aktieru dzirkstošo spēli!

Abonementu tirdzniecība norisināsies līdz Jaunajam gadam. Abonementu skaits ir ierobežots un tos iegādāties iespējams visās “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: