Nepatīkamu starpgadījumu pusstundu pirms Mihaila bērēm piedzīvoja viņa tuvinieki – mirušais bija ietērpts svešās drēbēs. Apbedīšanas biroja darbinieki apgalvo, ka ķibele notikusi Gaiļezera slimnīcas morgā.

Pagājušajā nedēļā Rīgā, Gaiļezera slimnīcā, ar dienas starplaiku nomiruši divi ventspilnieki, turklāt abi ārstējušies viena palātā. Bēru organizēšanu nelaiķu tuvinieki uzticējuši apbedīšanas biroja Rieta darbiniekiem, saka uzņēmuma direktore Albīna Ignatova, tādēļ uz Rīgu

devies Rietas šoferis: «Viņam līdzi bija divi maisiņi ar drēbēm. Tāpat kā vienmēr šādos gadījumos, katrā maisiņā bija zīmīte, tādēļ nudien nesaprotu, kāpēc, apģērbjot mirušos, morga darbinieks sajauca drēbes. Augumā aizgājēji daudz neatšķīrās viens no otra, vienam gan bija ūsas, otram ne, bet tas uz apģērbu neattiecas.»

30. martā Priežgalu kapos, kad pusstundu pirms izvadīšanas atvērts Mihaila zārks, tuvinieki secinājuši – viņš ietērpts svešās drēbēs. Palicēji, protams, bijuši šokā, betRietas darbinieki rīkojušies operatīvi un aizveduši aizgājēju uz kapliču un, ieģērbtu īstajās drēbēs, žigli atveduši atpakaļ.

Vairāk lasiet trešdienas laikrakstā Ventas Balss!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: