Kurzemes Televīzija nākamnedēļ atsāks tiešraides, kurās piedalīsies Ventspils pašvaldības amatpersonas un iedzīvotāji varēs noskaidrot sev būtiskus jautājumus par pilsētas dzīvi.

Diemžēl saistībā ar pāreju uz jauno apraides sistēmu – reģionālās televīzijas šobrīd var skatīties LTV 7. kanālā – februārī un martā šīs tiešraides nenotika. Arī turpmāk tās būs, kā ierasts, trešdienās, bet tagad gan plkst. 22.10.

Pirmais raidījums būs jau nākamnedēļ – 6. aprīlī, un tiešraidē piedalīsies domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs un viņa vietnieks Didzis Ošenieks. Tēma – aktualitātes sociālajā un ekonomiskajā sfērā pilsētā. Iedzīvotāji var uzdot jautājumus, tāpat kā iepriekš, Ventspils portālā komentāros vai sūtot e-pastu uz adresi vtvt@skatvis.net, kā arī zvanot uz domes mārketinga nodaļu vai tiešraides laikā – uz TV studiju. Diemžēl jaunā raidlaika dēļ tiešraide ilgs tikai 45 minūtes (iepriekš – pusotru stundu).

Kurzemes Televīzijas valdes loceklis Aleksandrs Mirvis atzīst, ka jaunā raidīšanas kārtība neiepriecina ne televīzijas darbiniekus, ne skatītājus, kuriem grūti izsekot, kur iespējams redzēt reģionālo televīziju programmas, tajā skaitā Kurzemes TV, kurā ietilpst arī Ventspils. Viņš atgādina, ka Ziņas Ventspilij, kas ilgst pusstundu, tagad var skatīties LTV 7. kanālā plkst. 22.10 un atkārtojumu – nākamajā dienā plkst. 7 un plkst. 12.30. SIA SkaTVis kabeļtelevīzijas abonentiem ir iespēja redzēt Ventspils TV ziņu atkārtojumu arī plkst. 19, bet viņi var skatīties arī Latvijas Ziņu kanālā.

Diemžēl Kurzemes Televīzijas programmas, tātad arī Ziņas Ventspilij, nevar redzēt Lattelekominteraktīvās TV lietotāji un tie, kas to dara ar satelīta starpniecību. Gadījumos, ja LTV 7 vakarā notiek sporta pārraižu tiešraide, reģionālo TV raidījumi notiek ar nobīdi, par ko brīdina ziņu lente ekrānā. Mirvis cer, ka varbūt beidzot viņiem ļaus mierīgi strādāt, piedāvājot reģionu skatītājiem unikālu produktu, un nebūs jāuztraucas par kārtējām, pēkšņām izmaiņām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: