Sagaidot Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienu, Ventspils valstspilsētas pašvaldība izmaksās pabalstu nestrādājošām politiski represētām personām. Pabalstu 50 eiro apmērā varēs saņemt visas nestrādājošās politiski represētās personas, kuru dzīvesvieta deklarēta Ventspils pilsētā.

Iesniegumu pieņemšana Sociālajā dienestā tika uzsākta no š.g. 9. oktobra un turpināsies līdz 30. novembrim. Pabalstu piešķir, pamatojoties uz personas iesniegumu. Tas nozīmē, ka, lai saņemtu pabalstu, līdz 30. novembrim Sociālajā dienestā jāiesniedz iesniegums. Iesniegumu var iesniegt personīgi vai ar citu personu starpniecību, kā arī nosūtīt elektroniskā dokumenta veidā, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, uz e-pastu socdienests@ventspils.lv. vai pa pastu.

Iesnieguma veidlapas pieejamas Sociālajā dienestā Raiņa ielā 10 un Talsu ielā 39, vai Sociālā dienesta mājas lapā labklajiba.ventspils.lv sadaļā Sociālais dienests – Iesniegumu veidlapas.

Aizpildītos iesniegumus iesniegt Sociālā dienestā vai arī nosūtīt elektroniskā dokumenta veidā, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, uz e-pastu socdienests@ventspils.lv.

Ventspils valstspilsētas pašvaldība minētā atbalsta sniegšanai šogad paredzējusi vairāk kā 9 tūkst. eiro.

Plašāku informāciju par sociālā atbalsta iespējām un citiem jaunumiem Ventspils pilsētas iedzīvotāji var saņemt Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, tālr. 63601210 vai Ventspils pilsētas Sociālā dienesta Pārventas filiālē, Talsu ielā 39, tālr. 63663001, kā arī pašvaldības mājas lapā https://www.ventspils.lv un Ventspils pilsētas Sociālā dienesta mājas lapā https://labklajiba.ventspils.lv un sociālo tīklu “Facebook” lapā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: