Mūsdienu tehnoloģijas var būt ļoti noderīgas arī ceļu satiksmes negadījumos un citās nepatīkamās situācijās, kas var rasties, pārvietojoties ar transportlīdzekli. Ventspils Digitālais centrs aicina ikvienu interesentu apmeklēt Tehnoloģiju pēcpusdienu, kurā būs iespēja uzzināt vairāk par auto videoreģistratoriem, to veidiem, sniegtajām iespējām, kā arī to lietošanas likumisko pusi.

Pasākumā būs iespēja piedalīties gan klātienē, gan tiešsaistē, un tas ir bezmaksas!

Ir dažādi iemesli, kāpēc autovadītāji izvēlas uzstādīt transportlīdzekļu videoreģistratoru savā automašīnā, piemēram, lai palīdzētu strīdīgās situācijās ceļu satiksmes negadījumos vai piefiksētu vainīgo, ja transportlīdzeklis ir bojāts vai apzagts. Izvēloties sev piemērotāko risinājumu, ir daudz funkciju un parametru, kas jāņem vērā – par to būs iespēja uzzināt tehnoloģiju pēcpusdienā.

Pasākums norisināsies klātienē 26. septembrī plkst. 18:00 - 18:40 Digitālās transformācijas centrā, Akmeņu ielā 5. Savukārt interesentiem, kuriem nav iespēja ierasties klātienē, tiks piedāvāta iespēja pievienoties nodarbībai attālināti, izmantojot Zoom pltaformu.

Tehnoloģiju pēcpusdienā būs iespēja uzzināt:

  • kas ir auto videoreģistrators;

  • kādu videoreģistratoru vislabāk iegādāties;

  • kā uzstādīt un lietot videoreģistratoru;

  • kādi ir auto videoreģistratoru lietošanas noteikumi Latvijā.

Ar savu lietotāja pieredzi dalīsies Ventspils Digitālā centra pasniedzējs un IT jomas entuziasts Edgars Šifers, bet par videoreģistratoru lietošanas likumisko pusi Latvijā pastāstīs Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes "Ventspils domes administrācija" juridiskās nodaļas jurists Salvis Lazdiņš.

Pieteikties nodarbībai iespējams, aizpildot anketu šeit: www.adre.se/registratorianketa. Dalībnieki, kuri atzīmēs, ka vēlas piedalīties pasākumā tiešsaistē, dažas stundas pirms pasākuma saņems Zoom pieslēgšanās saiti e-pastā.

Aktuālā informācija par apmācībām pieejama mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv, Digitālā centra sociālajos tīklos Facebook un Instagram (@vdcentrs), kā arī Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu macibas.vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607.

Informējam, ka Ventspils Digitālā centra rīkoto pasākumu laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils Digitālā centra portālā www.digitalaiscentrs.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram un TikTok.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: