Nedēļas nogalē, no 21. līdz 23. jūlijam, Ventspilī un tās apkārtnē notiks vairāki pasākumi, kas ietekmēs sabiedriskā transporta kustību gan pilsētas, gan starppilsētu autobusu maršrutos.

Laikā no 21. līdz 23. jūlijam Ventspilīs notiks Ghetto Games festivāls, kura laikā paredzēti satiksmes ierobežojumi un tiks slēgtas atsevišķas ielas, tāpēc gaidāmas arī nelielas izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā.

No 21.jūlija plkst. 18.00 līdz 23. jūlija pusnaktij satiksmei tiks slēgts Lielais prospekts posmā no Kuldīgas ielas līdz Aleksandra ielai un no Ganību ielas līdz Kuldīgas ielai.

Šajā laikā būs izmaiņas maršrutu autobusu nr.1, 8, 11A kustības ceļā. Slēgtais ielas posms tiks apbraukts pa Jūras ielu un Aleksandra ielu. Visas pieturas maršrutā tiks apkalpotas, un autobusu kustības laiki nav mainīti.

Tāpat tiek mainīts kursēšanas ceļš maršrutā nr. 3., 4., 21 virzienā uz Gāliņciemu. Autobusi no pieturas “Centrs” kursēs pa Ganību ielu līdz Inženieru ielai, tad pa Inženieru ielu līdz Zvaigžņu ielai un tālāk kā parasti (virzienā uz Pārventu izmaiņu nav). Šajā laikā neapkalpos pieturu “Lielas laukums”; tā tiek pārcelta uz pieturu “Ganību iela” (Ganību un Pāvila ielas krustojuma tuvumā) . Autobusu kustības laiki nav mainīti.

Kursēšanas ceļš tiek mainīts arī novada un starppilsētu maršrutiem: Ventspils – Ziras, Ventspils – Kuldīga, Ventspils – Liepāja. Izbraucot no Ventspils, netiks apkalpota pietura “Lielais laukums”, un autobusi kursēs pa Ganību ielu, Inženieru ielu līdz Zvaigžņu ielai – tālāk pēc parastā maršruta (iebraucot Ventspilī - bez izmaiņām).

Svētdiena, 23.jūlijā, Staldzenē notiek triatlona sacensības, un tāpēc būs slēgts ceļš no Staldzenes pagrieziena līdz Bušnieku ezeram. Reiss maršrutā Nr.8, kas no centra atiet plkst.10:40 un kursē līdz Briežu dārzam, slēgto posmu brauks policijas pavadībā, tāpēc lūdzam pasažierus nesatraukties.

Aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai mūsu mājas lapā, sociālajos tīklos, citos masu medijos un autobusu pieturās!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: