No 21. līdz 23. jūlija Ventspilī jau 11. reizi norisināsies ielu sporta un kultūras "Ghetto Games Festivāls", kurā piedalīsies pasaules līmeņa sportisti, amatieri un citi ekstrēmo sporta veidu cienītāji. Festivāla norises laikā plānoti satiksmes ierobežojumi un ielu slēgšana, kā arī izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā.

No 21. jūlija plkst. 18 līdz 23. jūlija plkst. 00:00 tiks slēgta autotransporta satiksme Lielā prospekta posmā no Ganību ielas līdz Kuldīgas ielai un no Kuldīgas ielai līdz Aleksandra ielai.

Nebūs iespējama autotransporta kustība slēgtajā ielu posmā pie daudzdzīvokļu mājām aiz veikala „Rubīns”. Organizatori lūdz automašīnas novietot pie Olimpiskā centra „Ventspils” viesnīcas vai teritorijā ap Lielo laukumu. 

Atsevišķos maršrutos tiks mainīts sabiedriskā transporta kustības ceļš. Sīkāku informāciju iespējams saņemt, zvanot PSIA ''Ventspils Reiss'' pārvadājumu daļai pa tālruni 63622412.

Šī gada festivāla galvenie un spilgtākie notikumi būs: Basketbola Baltijas līgas fināls, kuri cīnīsies par galvo balvu par biļeti uz Laussane Masters turnīru Šveicē, "Ghetto Fight" būs iespēja redzēt vairākus cīņu sporta veidus, "Ghetto Dance" batli, skeitparkā, kā ierasts, pulcēsies un sacentīsies labākie Latvijas un ārzemju braucēji. Arī šogad norisināsies Ghetto Food festivāls, kur ielu ēdienu kultūra burtiski saplūst vienā ritmā ar daudzveidīgo un multikulturālo ielu sportu, to papildinās dažādas aktivitātes ģimenēm ar bērniem.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    Gārfilds 18.07.2023, 13:07:54

    Kas ir Geto?
    1) Viduslaikos - Rietumeiropas pilsētās izolēts ebreju kvartāls ar savu iekšējo jurisdikciju.
    2) Jaunākajos laikos - Nacistiskās Vācijas un tās okupētajās teritorijās ebreju nometināšanas vietas pilsētās.

  • 0
    Viktors + 18.07.2023, 14:53:57

    Atļaušos maķenīt palabot-nacionālsociālistiskās-lietosim pilno nosaukumu.Tas viens.Otrkārt-kas tie tādi "ebreji"?Vai domāti tie paši žīdi?
    To apzīmējumu mums uzspieda Psrs okupācijas laikā.
    Un vēl-Amērikā par geto dēvē arī nēģeru apdzīvotos kvartālus.

  • -7
    Marta P 18.07.2023, 14:30:06

    Tas ir pasākuma nosaukums, ne kāds skaidrojums.
    Gaļas veikalu mums ar sauc Banga, bet par to kaut kā neviens negaida, ka iekšā būs sērfotāju zona, ne tā?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: