Ventspils pilsētas sabiedriskajā transportā iespējams iegādāties dažādu veidu biļetes, un viena no tām ir universālā braucienu skaita biļete. Pamatojoties uz pasažieru priekšlikumiem, esam veikuši izmaiņas braucienu skaita izmantošanas termiņos un turpmāk iegādātos braucienu būs iespējams izmantot daudz ilgākā laikā periodā nekā iepriekš.

Universālā braucienu skaita biļete ir elektroniskā braukšanas karte, kura derīga jebkurā Ventspils sabiedriskā transporta maršrutā (no nr. 1 līdz nr. 23) pilsētas administratīvās teritorijas robežās. To var iegādāties, sākot no 10 līdz 60 braucieniem, un jebkuru iegādāto braucienu izmantošanas termiņš turpmāk tiek pagarināts līdz 1 gadam (iepriekš – 90 dienas), un maksa par vienu braucienu šīs kartes īpašniekam ir mazāka nekā iegādājoties vienreizējo braukšanas biļeti.

Universālo braucienu skaita biļeti, izvēloties sev piemērotāku braucienu skaitu un apmaksas summu, var iegādāties Ventspils autoostas kasē:
10 braucieniem  - 9 eiro;
20 braucieniem – 16,50 eiro;
40 braucieniem – 31 eiro;
60 braucieniem – 45 eiro.

Lai noformētu universālo braucienu skaita biļeti pirmoreiz, jādodas uz autoostas kasi un  jāiegādājas daudzkārt izmantojamā plastikāta karte, kuras cena 1 eiro. Derīguma termiņš ir ne tikai braucienu skaitam, bet arī pašai kartei – 3 gadi. Ja, beidzoties kartes derīguma termiņam, tiek uzrādīta vecā karte, jaunu autoostas kasē var saņemt bez maksas. Pretējā gadījumā maksa par kartes atjaunošanu – 4 eiro.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: