Ventspils pilsētas domes Sociālais dienests 23.martā izsludina Ventspils pilsētas iedzīvotāju sociālās palīdzības projektu finansēšanas konkursu.

Konkursā var piedalīties fiziskas un juridiskas personas, kas vēlas ar savu darbību veicināt sociālo pakalpojumu un citu atbalsta pasākumu sniegšanu Ventspils pilsētā dzīvojošām sociāli mazaizsargātām un sociālā riska iedzīvotāju grupām.

Projekta iesniedzējiem jānodrošina līdzfinansējums ne mazāk kā 30% apmērā no kopējām projekta izmaksām. Maksimālais pašvaldības finansējuma apjoms vienam projektam ir Ls 1000.

Projekti jāiesniedz Sociālajā dienestā līdz 15.aprīļa pulksten 15.00.

Par sociāli mazaizsargātām personu grupām uzskatāmas daudzbērnu ģimenes, nepilnās ģimenes, invalīdi, pensionāri, personas, kuras atbrīvotas no brīvības atņemšanas iestādēm, ilgstošie bezdarbnieki, personas ar dažāda veida atkarībām, bezpajumtnieki, politiski represētās personas, bērni u.c. personu grupas.

Konkursa nolikumu un pieteikuma veidlapu skatīt Ventspils portālā www.ventspils.lv vai saņemt Sociālajā dienestā darba dienās no plkst. 8.00 – 12.00 un no plkst.13.00 – 16.00.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: