Šonedēļ Staldzenes ielā atsevišķos posmos ir noslēgušies brauktuves seguma atjaunošanas būvdarbi, informē Ventspils Komunālā pārvalde.

Turpinot Ventspils ielu infrastruktūras uzlabošanas un sakārtošanas darbus, Staldzenes ielā no Bangu ielas līdz Jaunupes ielai atsevišķos posmos tika atjaunota brauktuves seguma virskārta, paplašināta esošā asfaltbetona seguma brauktuve un grants seguma stāvlaukums, kā arī izbūvētas četras jaunas autostāvvietas. Savukārt iedzīvotāju ērtībām pie Būšnieku ezera laivu bāzes ir uzstādīti divi piknika galdi ar atpūtas soliņiem un atkritumu urnām.

Būšnieku ezera krastā Staldzenes ielā 64 atrodas laivu bāze, kas piedāvā ne tikai laivu nomu, bet arī piknika vietas labiekārtotā ezera krastā. Šeit ir pieejamas 12 laivas un 1 katamarāns aktīvai atpūtai, piedāvājot iespēju izvēlēties dažāda izmēra un ietilpības laivas, kas piemērotas makšķernieku un atpūtnieku vēlmēm. Laivu un atpūtas vietu rezervāciju var pieteikt arī iepriekš, zvanot pa tālruni 22000509, līdz sezonas noslēgumam – 30. septembrim. Ja atpūtnieki vēlas doties braucienā ar savām personīgām laivām, tad laivu bāze bez papildu maksas sniedz iespēju izmantot labiekārtoto laivu nolaišanas vietu ērtākai piekļuvei ezeram.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: