Ventspils novada Tārgales pagasta Jaunciemā no šodienas sāksies mākslas un alternatīvās mūzikas brīvdabas festivāls "Parakosm", informē biedrība "Saularts".

Festivāla ainaviskā Kurzemes piekrastē blakus Irbes ietekai Baltijas jūrā varēs dzirdēt labāko no vietējās elektroniskās mūzikas un ārzemju viesu uzstāšanos, kā arī piedalīties attīstošās meistarklasēs, jogas nodarbībās un noklausīties izglītojošas lekcijas.

Festivālā uzstāsies populāri šī žanra mākslinieki no Lielbritānijas, Igaunijas, Polijas un Austrijas, tajā skaitā "ESA", "About: River", "Praheya" un "Psytrance", kā arī "Hi-Tech" izpildītājs no Igaunijas, kurš festivāla laikā uzstāsies ar abiem saviem "alter ego" - "Taaraterra" jeb eiforisku, kustinošu mūziku "Full-On Psytrance" stilā un "Keluk" jeb smago, ātro eksperimentālo "Hi-Tech Psytrance". Viņa uzstāšanas laikā mūzikas ātrums variēs no 150 līdz 200 sitieniem minūtē. No pašmāju māksliniekiem festivālā piedalīsies stīgu trio "Šūmane. Veselova. Frolova", "Anthony And The Dummy", "Puffin", "Quark Matter", "Aztechs", "S_TN", un "Plūsma" ar audiovizuālu performanci.

Festivāla dienas programma paredzēta plašai apmeklētāju auditorijai un piedāvās noklausīties izglītojošas lekcijas par veselīgu dzīvesveidu, piedalīties praktiskās jogas nodarbības, radošās darbnīcās un attīstošās meistarklasēs. Būs amatnieku tirdziņš, kurā piedalīsies gan vietējie, gan ārzemju mājražotāji un amatnieki.

Festivāls notiks no 12. līdz 14. augustam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: