Jauniešu mājā jauniešiem ir iespēja iesniegt projektu Ventspils Jauniešu iniciatīvu konkursā un iegūt finansējumu un atbalstu pasākumu realizēšanā. Šāda veida projekti ir viens no veidiem, kā veicināt jauniešu iekļaušanos kultūras, sporta un izglītības procesos, sekmējot viņu aktīvu līdzdalību un fiziskās aktivitātes.

Lai idejas realizētos un taptu interesanti pasākumi, ir jāiegulda laiks to sagatavošanā, nepieciešams sastādīt gan pasākuma plānu, gan tā budžetu. Bieži vien prasās pēc padoma un gudra vārda projekta pieteikumā, tāpēc ikvienam ir pieejamas individuālas konsultācijas, kurās pat, ja nav idejas, vai tā ir ļoti neskaidra, uzrakstīta uz klades malas, vai nosapņota sapnī, Jauniešu mājā palīdzēs to pārvērst par loģisku, pamatotu un saplānotu pasākumu.

Visa informācijas par projekta konkursu pieejama šeit.

Iepriekšējos gados šajā projektu konkursā īstenotas tādas idejas, kā “Ziemassvētku darbnīcas Jauniešu mājā”, “Šausmu trase”, “Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas Ziemassvētku labdarības akcija”, “Erudīcijas spēle – Mēs esam Latvija”, “Brīvdabas kino vakari”, “Erudīcijas konkurss – Viss ir zaptē” un citi.

Tuvākais jauniešu veidotais pasākums 8. jūlijā 17:00 - “Bake-off: Cepumu edition”, kur dalībniekiem, sacenšoties par Kino Rio dāvanu kartēm, būs jāizcep paši gardākie cepumi. To varēs izdarīt, piedaloties komandās 2 cilvēku sastāvā. Visas nepieciešamās sastāvdaļas tiks iepriekš sagatavotas. Piedalīties, aizpildot anketu, aicināti jebkura vecuma interesenti, ej.uz/bakeoff.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: