Tuvojoties Mātes dienai, aicinām trūcīgas un maznodrošinātas daudzbērnu ģimenes saņemt vienreizējo pabalstu Mātes dienā.

Pabalstu var saņemt Ventspilī deklarētas trūcīgas un maznodrošinātas daudzbērnu ģimenes, kuras audzina trīs vai vairāk nepilngadīgus bērnus, tajā skaitā audžuģimenēs ievietotos un aizbildniecībā esošos bērnus.

Iesniegumu pieņemšana Ventspils Sociālajā dienestā tiks uzsākta 2. maijā un turpināsies līdz 27. maijam. Iesnieguma veidlapas pieejamas Sociālā dienesta mājas lapā http://labklajiba.ventspils.lv un pašvaldības portālā www.ventspils.lv. Aizpildītos iesniegumus iesniegt Sociālajā dienestā vai arī nosūtot iesniegumu elektroniskā dokumenta veidā, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, uz e-pastu socdienests@ventspils.lv, kā arī nosūtot iesniegumu Sociālajam dienestam pa pastu.

Pabalstu Mātes dienā 15,00 eiro apmērā par katru nepilngadīgu bērnu varēs saņemt uz pabalsta pieprasītāja iesniegumā norādīto norēķinu kontu.

Ventspils pašvaldība pabalstam Mātes dienā atvēlējusi vairāk kā 3 tūkst. eiro, plānots, ka pabalstu saņems par 240 bērniem.

Plašāku informāciju par sociālā atbalsta iespējām un citiem jaunumiem Ventspils valstspilsētas iedzīvotāji var saņemt Ventspils Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, tālr. 63601210 vai Ventspils Sociālā dienesta Pārventas filiālē, Talsu ielā 39, tālr. 63663001, kā arī pašvaldības mājas lapā www.ventspils.lv un Ventspils Sociālā dienesta mājas lapā labklajiba.ventspils.lv un sociālo tīklu Facebook lapā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: