Trešdien, 9. martā, plkst. 19 portālos ventspils.lv un ventasbalss.lv, kā arī SIA ''SkaTVis'' kabeļtelevīzijas tīkla informatīvajā kanālā Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes vadības pārstāvis un nozares speciālistes atbildēs uz iedzīvotāju uzdotajiem jautājumiem par tēmu ''Ventspilnieki sniedz palīdzību Ukrainai''.

Uz iedzīvotāju jautājumiem atbildēs:
- Ventspils valstspilsētas pašvaldības izpilddirektors Aldis Ābele;
- Ventspils sociālā dienesta vadītāja Una Lapskalna;
- Centra ''Ventspils atbalsts Ukrainai'' pārstāve Sanita Petere.

Jautājumus iespējams uzdot portālos pie šīs ziņas, sūtot e-pastu uz ktvt@kurzemestv.lv, kā arī zvanot darba laikā pa tālruni 63601180.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Ina 09.03.2022, 00:20:49

    Jautajums. Izmitinam Uk. beglus. Par dzivokli tiek maksats ta ka ta un udeni un elektribu samaksasim. cilveki ir ar mieru sakt stradat ar nakoso dienu,bet viniem esot vajadzigas D vizas un kas tur vel. un kada nozime tam beglu statusam, ko tas dod? Ar kadu pabalstu var palidzet pilseta ? vai vini nevaretu braukt vismaz 2 X diena pa velti ar pilsetas autobusinu? Varbut vienreiz diena kaut kur var viniem pieskirt sanemt siltu edienu? ari pie tiem ,kam radi ir uznemti,nav jau mums tie ienemumi tik lieli lai varetu ilgstosi uzturet ,dalisimies jau protams mes ar ar to pensiju , bet varbut tomer kaut ko pilseta var lidzet .Iekartot atrak darba, bez tas D vizas ,cilveki negrib sedet uz kakla,seviski zinot to,ka ukraini ir stradiga tauta.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: