Sākot ar 7. martu Ventspils Augstskolas (VeA) bibliotēkai mainās darba laiks, turpmāk apmeklēt Augstskolas bibliotēku varēs arī sestdienās no plkst. 11 līdz 18, par divām stundām pagarināts darba laiks arī otrdienu un ceturtdienu vakaros.

Ņemot vērā, ka no šodienas VeA studentiem mācības tiek organizētas klātienē, darba laiku izmaiņas tika ieviestas bibliotēkā. Sākot ar šo nedēļu bibliotēka strādās arī sestdienās, savukārt otrdienās un ceturtdienās darba laiks pagarināts par divām stundām, līdz plkst. 20. Pirmdienās, trešdienās un piektdienās kā ierasts no plkst. 9 līdz plkst. 18, svētdienās slēgts.

Otrdien 8. martā VeA bibliotēkā pirmo reizi tiksies grāmatu lasītāju klubiņš. Pasākums tiks organizēts klātienē un pirmajā tikšanās reizē tiek plānota iepazīšanās, domu apmaiņa par pēdējā laika izlasītajām grāmatām, kā arī tiks pārrunāts turpmākais lasīšanas plāns. Lasītāju klubiņā var iesaistīties ikviens, kurš vēlas un, kuram ir interese dalīties savās pārdomās par izlasīto.

Šodien Ventspils Augstskolas bibliotēkā tiek filmēts ieraksts - saruna ar valodnieku, dzejnieku, filoloģijas doktoru, tulkošanas fakultātes docētāju Jāni Veckrāci. Sarunas laikā Jānis Veckrācis dalīsies ar savām domām gan par radošo, gan akadēmisko darbu, kā arī skatījumu uz valodu (dzimto un svešvalodām) situāciju mūsdienās arī bērnu un jauniešu vidū. Ierakstu ikviens varēs noklausīties Ventspils bibliotēkas Youtube kanālā.

VeA bibliotēkā gan mācību, gan daiļliteratūras grāmatas kā arī citi pakalpojumi (kopēšana, skenēšana u.tml.) ir pieejami ikvienam interesentam, kā arī apmeklētājiem pieejams bezmaksas interneta punkts ar piekļuvi abonētām pilnteksta datubāzēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: