Pie panākumiem savos klubos Spānijā un Polijā tikuši ventspilnieki Roberts Blumbergs un Klāvs Čavars.

Blumberga Palencia Spānijas otrajā spēcīgākajā līgā LEB Oro tika pie otrā panākuma pēc kārtas un sestā pēdējos desmit mačos, savās mājās spraigā cīņā pieveicot Valladolid basketbolistus. Pirmajā puslaikā mājinieki iekrāja desmit punktu pārsvaru (39:29), bet trešajā ceturtdaļā tas gandrīz pavisam tika pazaudēts. Pēdējās desmit minūtēs abu komandu uzbrukums neizcēlās ar lielu produktivitāti, tomēr nedaudz veiksmīgāki bija Palencia spēlētāji, tā mačā svinot uzvaru 68:64. Blumbergs laukumā pavadīja 27 minūtes, kurās gan mērķī raidīja tikai vieno no pieciem metieniem, kā arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas.

Čavars Polijas čempionātā aizvadīja produktīvāku maču, palīdzot Bidgoščas Astoria vienībai viesos ar 87:69 (19:12, 24:11, 24:23, 20:22) pieveikt turnīra tabulā augstāk esošo Varšavas Legia. Klāvs 22 minūtēs guva 15 punktus, savāca septiņas atlēkušās bumbas un bloķēja divus metienus. Jāpiebilst, ka abi ventspilnieki mačus sāka starta pieciniekos.

Palencia ar14 panākumiem LEB Oro tabulā ieņem ceturto vietu, bet Astoria rēķinā ir 12 uzvaras, kas Polijas čempionātā ļauj ieņemt astoto vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: