Pēdējos gados Latvijā, piemēram, Liepājā un Kuldīgā, rīkotas Lūgšanu brokastis, kas aizkustinājušas cilvēku sirdis un devušas tām svētību. Arī Ventspils draudžu mācītāji, savstarpēji vienojoties uz uzklausot bīskapa Pāvila Brūvera ierosinājumu, nolēma organizēt šādu pasākumu.

Tajā tiktos Ventspils domes vadība, struktūrvienību, pašvaldības iestāžu un komercsabiedrību vadītāji, NVO pārstāvji, uzņēmēji, izglītības, mākslas, kultūras, sporta, mediju pārstāvji, kā arī visu Ventspils kristīgo konfesiju vadītāji un citi Latvijas garīgie līderi.

Ventspils Lūgšanu brokastu moto ir teksts no Jāņa evaņģēlija 12. nodaļas 46. panta: «Es, gaisma, esmu nācis pasaulē, lai neviens, kas Man tic, nepaliktu tumsībā.» Plānots, ka pirmās Lūgšanu brokastis Ventspilī notiks 6. maijā no plkst. 9 līdz  plkst. 10.30 Jaunrades nama Lielajā zālē. P

asākuma mērķis ir pārrunāt Ventspilij būtiskos jautājumus, kā arī vienoties lūgšanā par mūsu pilsētu, jo lūgšanai ir liels spēks. Starp aicinātajiem viesiem būs cilvēki, kuri ikdienā lielā mērā ietekmē Ventspils ekonomisko attīstību, pilsētvides veidošanu, audzina un veido jauno paaudzi un visādi citādi veido mūsu pilsētas šodienu un rītdienu.

Ventspils Lūgšanu brokastu organizatori cer, ka aicinātie pasākuma viesi būs atsaucīgi un atradīs divas stundas, lai izrautos no ikdienas steigas un savās domās, lūgšanās un sarunās būtu kopā ar Ventspili –  pilsētu, ko ar lepnumu varam saukt par mūsu mājām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: