Aizvadītajās trīs diennaktīs, laika posmā no 25. februāra plkst. 6.30 līdz 28. februāra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigāde saņēma 37 izsaukumus – trīs uz ugunsgrēku dzēšanu, 29 izsaukumus uz glābšanas darbiem, bet pieci no izsaukumiem bija maldinājumi.

Svētdien plkst. 16.25 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Ventspils novada Vārves pagastu, kur deg šķūnis. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka 20m2 platībā deg šķūnis ar kokmateriāliem. Plkst. 17.08 ugunsgrēks likvidēts.

Piektdien Kurzemē laika posmā no plkst. 9 līdz plkst. 12 saņemti 23 izsaukumi saistībā ar vēja radītiem postījumiem. Dienvidkurzemes novadā saņemti divi izsaukumi, Kuldīgas novadā saņemti četri izsaukumi, Talsu novadā saņemti septiņi izsaukumi, Ventspils pilsētā un Ventspils novadā saņemti deviņi izsaukumi, bet Liepājā saņemts viens izsaukums.

Pārsvarā visos gadījumos bija nepieciešams sazāģēt kokus, kas nolūzuši uz ceļa braucamās daļas.

Vēl piektdien saņemti izsaukums uz Riņķa ielu, kur divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji 5m2 platībā.

Aizvadītajās trīs diennaktīs VUGD kopumā saņēma 156 izsaukumus – 48 uz ugunsgrēku dzēšanu, 101 uz glābšanas darbiem, bet 33 izsaukumi bija maldinājumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: