Gada nogalē Ventas Balss vēlas iepriecināt ventspilniekus, dāvanā sarūpējot laikraksta abonementu nākamajam gadam. Katrs žurnālists izvēlējās savu īpašo cilvēku, organizāciju vai iestādi, kam šo dāvanu pasniegt.

Ventas Balss žurnāliste Rebeka Miksone laikraksta gada abonementu pasniedza ventspilniekam Dainim Briedim, kurš, visticamāk, daudziem zināms arī kā kapteinis Briedis.

«Dāvanu – laikraksta gada abonementu – izvēlējos pasniegt Dainim Briedim, jo, šķiet, viņa arvien kūsājošā enerģija, pozitīvais skats uz dzīvi, vēlme darīt un darīt no sirds ir tik plaša kā pasaules jūras un okeāni, ko apceļojis, būdams tālbraucējs kapteinis. Gadu laikā avīzes slejās esam rakstījuši par Daiņa Brieža kā pasaules apceļotāja piedzīvojumiem un izaicinājumiem, par viņa radošajām idejām, par iesaistīšanos uzņēmējdarbībā, kā arī dažādās iniciatīvās un labdarības projektos, tāpēc lai dots devējam atdodas!» savu izvēli pamato Miksone.

Tikšanās brīdī, saņemot apliecinājumu par Ventas Balss abonementu 2022. gadam, Dainis Briedis saka, ka jūtas patīkami pārsteigts. Saruna laikā viņš atklāj, ka Ventas Balss ir vienīgais laikraksts, kuru lasa. Viņu visvairāk interesē raksti par notikumiem un dažādām aktualitātēm mūsu pilsētā, turpretī viņa sieva, kas arī ir Ventas Balss lasītāja, priekšroku dodot dzīvesstāstu aprakstiem un intervijām ar vietējiem cilvēkiem. Pēc Daiņa Brieža sacītā, ir svarīgi zināt un redzēt, kas notiek apkārt, sevišķi vietā, kurā dzīvojam.

Ticība, cerība un mīlestība ir tas, ko ņemt līdzi, brienot dzīves takas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: