Gada nogalē Ventas Balss vēlas iepriecināt ventspilniekus, dāvanā sarūpējot laikraksta abonementu nākamajam gadam. Katrs žurnālists izvēlējās savu īpašo cilvēku, organizāciju vai iestādi, kam šo dāvanu pasniegt.

Ventas Balss žurnāliste Līga Tīrmane laikraksta gada abonementu pasniedza Ventspils novada SIA Akmeņkalni saimniekam Kārlim Akumam.

«Dāvanu izvēlējos pasniegt cilvēkam, kuru ļoti cienu un kurš daudzu gadu garumā mums, redakcijas komandai, bijis ļoti atsaucīgs un pretimnākošs sadarbības partneris. Ar Akmeņkalnu saimnieku esam tikušies uz labības lauka, kartupeļu vagās un govju fermā. Akumam vienmēr paticis palepoties, ja kas labs ir izdevies, bet viņš nevairās stāstīt arī par grūtībām. Un pat tad, ja labības lauku apsēdis zosu bars vai uznākušas ilgstošas lietavas, lielsaimnieks prot pasmaidīt, pajokot un atgādināt, ka Akmeņkalnos vienmēr klājas labi. Akums ir gudrs, prasmīgs un dāsns saimnieks. Viņš ir godavīrs, kuram vienmēr ir savs viedoklis. Apbrīnoju Kārļa Akuma neizsīkstošo enerģiju un pozitīvo skatījumu uz dzīvi. Neskatoties uz cienījamo vecumu, viņš joprojām ik dienu dodas uz darbu, regulāri piedalās medībās un interesējas par visu, kas notiek novadā, pilsētā un valstī.»

Tā kā Kārlis Akums pats jau savlaicīgi abonējis laikrakstu nākamajam gadam, viņš izvēlējās dāvanā iegūto abonementu saņemt saimniecības biroja telpās Ventavā. Viņš saka paldies par dāvanu un ir gandarīts, ka turpmāk Akmeņkalnu darbinieki būs labi informēti par to, kas aktuāls pilsētā un novadā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: