Kopīgi radot un vairojot Ziemassvētku noskaņu Ventspils pilsētā, ikviens ventspilnieks tiek aicināts svētkiem sapost savas mājas un darba vietas. Lai izteiktu atzinību par skaisti noformētām ēkām, skatlogiem un pagalmiem, Ventspils valstspilsētas pašvaldība, kā ik gadu, organizē svētku noformējuma konkursu ''Ziemassvētki 2021''.

Lai piedalītos konkursā, ventspilnieki tiek aicināti izveidot Ziemassvētku noformējumu, kas ir redzams no publiskās ārtelpas, un līdz 15. decembrim pieteikt rotājumu konkursam. Svētku noformējumu konkursam var pieteikt vērtējamā objekta pārstāvis vai cita persona, kas ir pamanījusi veiksmīgu Ziemassvētku noformējumu Ventspils pilsētā, zvanot pa tālruņa numuru 63601162, rakstot uz e-pasta adresi apn@ventspils.lv, vai pieteikumu iesniedzot rakstveidā Ventspils domes administrācijas Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļā Jūras ielā 36.

Žūrijas komisija konkursam pieteiktos darbus vērtēs četrās nominācijās, nosakot labāko dzīvojamās ēkas noformējumu, labāko publiskās ēkas noformējumu, labāko skatloga un labāko izglītības iestādes ēkas noformējumu.

Visi ventspilnieki tiks aicināti noteikt konkursa nominācijas ''Skatītāju simpātija'' uzvarētāju, apskatot konkursam pieteikto rotājumu fotogrāfijas un balsojot par izvēlēto konkursa dalībnieku portāla ventspils.lv aptaujā, kas norisināsies no 20. decembra līdz 2022. gada 2. janvārim.

 Ar konkursa nolikumu  var iepazīties ŠEIT.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: