No 15. novembra Ventspils bibliotēka un tās struktūrvienības atsāks apmeklētāju apkalpošanu klātienē. Galvenā, Bērnu, Pārventas, Gāliņciema, Mūzikas un Ventspils Augstskolas bibliotēka līdz ārkārtējās situācijas beigām, 11. janvārim, būs atvērtas apmeklētājiem darba dienās no plkst.10 līdz 18. Medicīnas bibliotēka šajā laikā būs slēgta.

Bibliotēkā varēs apmainīt grāmatas, izmantot lasītavas pakalpojumus, izmantot datorus (līdz 30 minūtēm) un saņemt citus bibliotēkas pakalpojumus.

Apmeklētājiem, ierodoties bibliotēkā, jāuzrāda sadarbspējīgs Covid-19 vakcinācijas vai vīrusa pārslimošanas sertifikāts un personu apliecinošs dokuments.

Bibliotēkas telpās jāievēro savstarpēja 2 metru distance (izņemot vienas mājsaimniecības pārstāvjus) un jālieto sejas maskas (izņemot bērnus līdz 7 gadu vecumam). Bērni līdz 12 gadu vecumam bibliotēku var apmeklēt tikai kopā ar pieaugušajiem, kuri var uzrādīt vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu. Bērniem no 12 gadiem jāuzrāda vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, vai testēšanas sertifikāts, vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu skrīninga testu ar negatīvu rezultātu.

Tiem, kuriem nav vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāta, būs iespēja saņemt grāmatas un žurnālus bezkontakta režīmā, iepriekš telefoniski vienojoties ar bibliotēkas darbinieku par saņemšanas laiku. Grāmatas un žurnālus iespējams rezervēt elektroniskajā katalogā https://ventspils.biblioteka.lv/Alise/lv/home.aspx, rakstot uz e-pasta adresi biblioteka@ventspils.lv vai pa telefonu (Galvenajai bibliotēkai uz tālr. numuru 63627364, pārējām bibliotēkas struktūrvienībām uz tālr. numuriem, kas norādīti bibliotēkas mājaslapā http://biblioteka.ventspils.lv/kontakti/).

Bibliotēkas turpina nodrošināt attālos pakalpojumus un konsultācijas.

Ar vadlīnijām bibliotēku darbībai no 15.novembra var iepazīties šeit.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: