Par spīti krīzei, taksometru pasažieri kļuvuši pieklājīgāki,  Ventas Balsij atklāja četri taksisti, kas nevēlējās, lai publiskot savus vārdus. Piemēram, pirms desmit gadiem cilvēki bijuši bravūrīgāki un biežāk aizgājuši nesamaksājuši, bet kuriozi takšu biznesā bijuši vienmēr.

Palīdz salāpīties

«Te jums zvan no Kuldīgs iels. Nu, jūs jau zin, kas zvan. Vārtiņ ir vaļā, un durviņas ar i vaļ,» reizi mēnesī ar šādu tekstu taksometru izsauc kundze gados, kas grib salāpīties. Viņa nekur negrasās braukt, bet lūdz, lai viņai atved šņabīti. Nesen lūgumu pēc alkohola izteikusi sieviete, kas nedēļu, neizejot no mājas, sērojusi par tuvinieka nāvi.

Dēls bagāžniekā

Zvana sieviņa un teic, ka brauks meklēt dēlu. Pie stūres arī dāma, abas stūrē uz nomaļu vietu. Tantuks aizbrien pa lieliem sniegiem, šofere gaida. Pēc laba laika viņa zvana kolēģiem un prasa, kas varēs palīdzēt izcelt no bagāžnieka... pasažieri. Tantuļa dēls bija tik piedzēries, ka abas sievietes nespēja viņu iesēdināt salonā, tādēļ ievēlušas bagāžniekā. Par laimi, galapunktā vīrs atžirdzis un pats izrāpies no bagāžnieka.

Vairāk lasiet šodienas laikrakstā „Ventas Balss”!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: