No 9. līdz 13. martam Tūrisma informācijas centra pārstāve Inta Dāldere piedalīsies Eiropā lielākajā starptautiskajā tūrisma gadatirgū "ITB 2011".

Ventspils Tūrisma informācijas centra pārstāve, strādājot Latvijas stendā, sniegs informāciju par jaunumiem, tūrisma iespējām un piedāvājumiem Ventspilī, kā arī izplatīs šogad tapušos informatīvos materiālus – Ventspils tūrisma brošūras un kartes vācu valodā.

Vācija ir viens no Latvijas un Ventspils augsti prioritārajiem tūrisma tirgiem. Kā rāda Ventspils TIC apkopotā statistika, tūristu skaits no Vācijas ieņem otro vietu no visiem Ventspilī nakšņojušajiem ārvalstu tūristiem.

„Izpētot Vācijas tūristu vēlmes, esam secinājuši, ka vācu tūristu interesē ne tikai tradicionālie tūrisma objekti, bet arī miera baudīšana dabā, vietējo tradīciju izzināšana, velobraucieni, kā arī Latvijas ārstniecības pakalpojumi”, paudis plašsaziņas līdzekļos Tūrisma attīstības valsts aģentūras direktors Armands Slokenbergs. Atbilstošs šīm vēlmēm būs arī pašvaldību, t.sk. Ventspils un Ventspils novada piedāvājums.

Līdz ar dalību šajā izstādē Ventspils Tūrisma informācijas centrs turpinās jau iepriekšējos gados uzsākto darbu ar Vācijas izejošā tūrisma aģentūrām un operatoriem, kā arī individuāliem interesentiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: