Ventspils Augsto tehnoloģiju parka (VATP) Biznesa inkubatorā uzņēmums SIA „EasyFax” izstrādā jaunu online produktu - iespēju sūtīt un saņemt faksu datorā, neizmantojot faksa aparātu.

Šobrīd ideja pārtop modernā un konkurētspējīgā biznesa projektā. SIA „EasyFax” pakalpojums pieejams visu kategoriju klientiem - lielajiem un mazajiem uzņēmumiem, valsts struktūrvienībām un privātpersonām. Jaunās faksa iespējas paver iespēju lietot to mājās, darbā un atrodoties ceļā, ja ir pieejams interneta pieslēgums. Pakalpojuma lietotājam ir unikāla iespēja organizēt savu dokumentu apgrozījumu, ekonomēt līdzekļus papīra un kartridžu iegādei, un pats galvenais – izmantot bezmaksas starptautisko faksa pieslēgumu.

Lai sāktu izmantot pakalpojumu, nepieciešams reģistrēties mājas lapā www.easyfax.lv un izvēlēties sev piemēroto plānu ar vajadzīgo lapu skaitu. Pēc reģistrācijas, klientam tiek piešķirts pilsētas faksa numurs, atkarībā no izvēlētā reģiona. Reģistrācijas process aizņem no 3 līdz 5 minūtēm.

Pagājušā gada nogalē, sadarbojoties Ventspils Augsto tehnoloģiju parka (VATP) Biznesa inkubatoram, Kurzemes Biznesa inkubatoram un SEB bankai, norisinājās „Drosmīgu ideju atbalsta programma”, kuras mērķis ir stimulēt jaunu komersantu veidošanos, veicināt esošo jauno uzņēmumu attīstību un veicināt uzņēmējdarbības attīstību Kurzemes reģionā.

„Drosmīgu ideju atbalsta programma” ietvaros uzņēmumam tika piešķirts valsts atbalsts tādiem pakalpojumiem, kā ofisa telpu noma un sekretariāta pakalpojumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: