Ventspils pilsētas domes Pilsētas attīstības komisijas 2.marta sēdē nolemts atbalstīt jaunu, krāsainu un kustību veicinošu bērnu rotaļu iekārtu uzstādīšanu piecās dažādās vietās Ventspils pilsētā.

 Rotaļu un vingrošanas iekārtas plānots izvietot pie Gāliņciema bibliotēkas Kuldīgas ielā 110, daudzstāvu daudzdzīvokļu ēku iekšpagalmos Šķērsu ielā 1, Katoļu ielā 34 un Sarkanmuižas dambī 5a, kā arī Kustes dārzā. Identiskas rotaļu un vingrošanas iekārtas tiek plānots uzstādīt Kuldīgas ielā 110 un Šķērsu ielā 1.

Šajās teritorijās atradīsies rotaļu iekārtu komplekss, kas sastāvēs no trīs 1,2 m augstām platformām, kuras savā starpā savienotas ar koka laipu un virvju tiltu, kā arī vingrošanas komplekta, kurā iekļauti divi dažāda augstuma pievilkšanās stieņi un zviedru siena. Tāpat būs līdzsvara baļķis, kas būs izmantojams arī sēdēšanai, dubultās šūpoles ar parastajiem un bērnu sēdeklīšiem, kā arī divas atsperšūpoles.

Savukārt daudzstāvu daudzdzīvokļu māju iekšpagalmā Katoļu ielā 34 plānots uzstādīt nožogojumu ap esošo basketbola laukumu, demontēt esošo smilšu kasti un morāli novecojušo metāla slidkalniņu, tā vietā uzstādot jaunas rotaļu iekārtas: divus vingrošanas rīkus, kuros iekļauta alpīnistu siena, rokgājējs, pievilkšanās stienis un virvju siena, kā arī divi dažāda augstuma pievilkšanās stieņi un zviedru siena. Tāpat šajā iekškvartālā plānots uzstādīt līdzsvara baļķi un dubultās šūpoles.

Kustes dārzā, kuru šogad iecerēts labiekārtot, plānots uzstādīt no jau minētajām vietām atšķirīgākas, modernākas – firmas LAPPSET rotaļu iekārtas, kurās izmantotas dažādu formu un konfigurāciju rotaļu bumbas.

Visbeidzot, daudzstāvu daudzdzīvokļu māju ēku iekšpagalmā Sarkanmuižas dambī 5a plānots uzstādīt firmas LAPPSET rotaļu iekārtu, trīs atsperšūpoles un dubultās šūpoles.

Visus minētos rotaļu un vingrošanas iekārtu kompleksus plānots uzstādīt šogad.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: