Ventspils Bibliotēkas Reģionālais mācību centrs atklāj jauno mācību gadu ar dažādām jaunām un praktiskām bezmaksas mācību programmām, kurās varēs apgūt profesionālo drukāšanu, atsvaidzināt angļu valodas zināšanas un tuvāk iepazīties ar Zoom programmu.

Jaunums Ventspilī - ''Profesionālā drukāšana jeb mašīnrakstīšana''.
Mūsdienās, kad praktiski visa sarakste un dokumenti tiek drukāti datordrukā, īpaši aktuāla kļūst mašīnrakstīšanas jeb drukāšanas prasme.  
''Profesionālās drukāšanas jeb mašīnrakstīšanas'' apmācības būs īpaši noderīgas tādu jomu speciālistiem, kas ikdienā daudz drukā dažādus tekstus datorā. Apmācību laikā varēs apgūt ''aklo'' drukāšanas tehniku, kas cītīgu treniņu rezultātā ļaus drukāt neskatoties uz klaviatūru un ātrāk paveikt drukāšanas darbu.
Apmācības notiks Zoom vidē divas reizes nedēļā - otrdienās un ceturdienās. Iespējams pieteikties rīta vai vakara grupā. Mācības notiks līdz 16. decembrim. Vietu skaits ierobežots. Pirmā nodarbība notiks 14. septembrī.
Pieteikuma anketa ŠEIT.
Papildus informācija pa telefonu: 26603666

Vēl viens jaunums Mācību centrā būs ''Angļu valodas sarunvakari''.
Daudzi no mums ir izgājuši angļu valodas kursus un labi apguvuši gramatiku, taču ikdienā nav iespēja trenēt sarunvalodas prasmi un ar laiku kursos apgūtais aizmirstas. Sākot ar 15. septembri ir unikāla iespēja trešdienu vakaros Zoomā pievienoties ''Angļu valodas sarunvakariem''. Šajās nodarbībās sarunas notiks tikai angļu valodā. Vietu skaits grupā ierobežots.
Pieteikuma anketa ŠEIT.

''Zoom'' programmas apmācības.
Jau labu laiku ikdienas komunikācija ir nomainījusi formu no klātienes tikšanās uz virtuālo tikšanos. Daudzi ikdienā lieto Zoom programmu, bet parasti Zoomā kā klausītājiem ir iespēja pamēģināt tikai dažas funkcijas. Ventspils Bibliotēkas mācību centrs piedāvā Zoom apmācību nelielās grupās, kur drošā vidē paeksperimentēt un iepazīties ar plašajām Zoom funkcijām, lai iegūtu lielāku pārliecību Zoom izmantošanā. Katrā apmācību grupā tiek uzņemti ne vairāk kā seši dalībnieki. Šāds apmācību modelis sniedz iespēju praktiski darboties visiem apmācību dalībniekiem.
Pieteikuma anketa ŠEIT.

Individuālās konsultācijas tehnoloģiju lietošanas jautājumos.
Ventspils bibliotēkas Mācību centrs piedāvā bezmaksas individuālas konsultācijas tehnoloģiju jautājumos. Nereti bailes rada viedo telefonu izmantošana. Biežākie jautājumi: "Kā pazvanīt? Kā saglabāt kontaktus? Kā nosūtīt īsziņas? Kā lietot Whatsapp vai Viber? Kā ekrānā uzlikt lielākus burtus ? Kā nobildēt skaisto dārzu un aizsūtīt bildi bērniem?"
Ikviens interesents aicināts pieteikties uz individuālo konsultāciju Ventspils bibliotēkas Mācību centrā pa tālruni 26603666 vai pie bibliotekāra.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: