Vakar ap plkst. 12.10 Valsts policijā tika saņemta informācija par to, ka Siguldas un Tārgales ielas krustojumā noticis ceļu satiksmes negadījums.

Sadursmē iesaistītas trīs automašīnas – Volkswagen, Latvijas valsts mežu automašīna Mitsubishi un Ventspils reisa lielās ietilpības autobuss Mercedes-Benz. Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova Ventas Balsij skaidroja, ka negadījumā cietusi sieviete, kura nogādāta medicīnas iestādē. Pēc Ventas Balss novērotā notikuma vietā, sabiedriskais transports sadursmē acīmredzot nav bijis pie vainas, jo avārijas brīdī atradies uz STOP! līnijas. Vairāk arī cietuši abi pārējie transportlīdzekļi, bet negadījuma iemeslus skaidro Valsts policija.

Iedzīvotāji bieži vien sociālajos tīklos pauž viedokli, ka šajā krustojumā vajadzētu luksoforu, jo avārijas tur notiek samērā bieži. Krustojums ir diezgan labi pārredzams, braucot pa Siguldas ielu virzienā uz Kurzemes ielu, ir ceļa zīme Dodiet ceļu!, bet, braucot pretējā virzienā, ceļa zīme STOP!, tomēr avārijas šajā krustojumā nav retums. Braucot no Kurzemes ielas puses pa Siguldas ielu šī krustojuma redzamību apgrūtina malās izveidotās automašīnu stāvvietas.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    Erna 18.08.2021, 10:13:36

    Labdien! Es gribu jautāt! Nevar vienkārši pateikt, ka vieglais auto nedeva ceļu otram vieglajam un viens no vieglajiem auto uzlidoja virsū sabiedriskam autobusam kurš vienkārši stāvēja pie krustojuma un gaidīja savu rindu izbraukšanai. Ne avīze ,bet tenku lapele.

  • -1
    ventspilnieks 36,7 18.08.2021, 10:24:27

    Nenormāla satiksme tur, luksofors būs par īsu, labāk divu līmeņu krustojumu uzreiz :D

  • -1
    Erna 18.08.2021, 10:45:12

    ventspilnieks 36,7 , ironija ir laba lieta, bet šis krustojums ir ļoti viltīgs. Sen jau vajadzēja to stop vismaz uzlikt.

  • 0
    Nobody 19.08.2021, 03:06:54

    1. Tēvs mācīja, ka taisnība vienmēr ir traktoram un tankam, par pāris tonnām noteikti lielāka taisnība ...
    2. Šoreiz Valsts meži pret Ventspils reisu 0: 2. Bet tā nav vienmēr. Nesapratu, ko pārstāv tas trešais 0:1.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: