14. augustā, Vislatvijas 12. nūjošanas festivāla laikā, Ventspils pilsētā būs slēgtas vairākas ielas un tiks ierobežota satiksme, tāpēc pasažieriem jārēķinās ar autobusu kavēšanos, izmaiņām autobusu kustības ceļos un laikos, kā arī ar to, ka īslaicīgi netiks apkalpotas atsevišķas autobusu pieturas.

Pašvaldības SIA „Ventspils reiss” informē, ka sestdien, 14. augustā, Nūjošanas festivāla laikā, no plkst.10.30 līdz 13 satiksmei būs slēgtas vairākas Ventspils pilsētas ielas. Tāpēc sabiedriskā transporta pasažieriem jārēķinās, ka tiks mainīti maršrutu autobusu kustības ceļi  un iespējama autobusu kavēšanās visos Ventspils pilsētas autobusu maršrutos.

Tā kā satiksmei pilnībā tiks slēgta Krustkalna iela, pievedceļi Piedzīvojuma parkam, kā arī vairāki ielu posmi centrā, netiks apkalpotas šādas autobusu pieturas: „Lielais laukums” (abos virzienos), “Viesnīca Dzintarjūra” , “Veikals Mego”, „Baltais krusts”, pieturas Saules ielā (posmā no Krustkalna ielas līdz Lielajam prospektam), Ganību ielā un pieturas pie Reņķa dārza abos virzienos.

Būtiskas izmaiņas gaidāmas maršrutu Nr.6 un Nr.23 kustības ceļos. Minētie maršruti kursēs pa Jūras, Katoļu ielu un Vasarnīcu ielu līdz Meža kapiem, kur apgriezīsies un pa tām pašām ielām brauks atpakaļ uz centru. Jāievēro, ka iepriekš minēto izmaiņu dēļ šajos maršrutos netiks apkalpota arī pietura “Baltais krusts” un citas pieturas, kas atrodas slēgtajos ielu posmos.

Maršruti Nr. 1, Nr. 8, Nr. 11 tiks novirzīti pa Jūras ielu un Aleksandra ielu. Šajos maršrutos tiks apkalpotas visas paredzētās pieturas.

Maršrutos Nr. 3., Nr. 4. slēgtos posmus apbrauks pa Jūras ielu, Brīvības ielu,  Latgales ielu, bet maršrutos Nr. 5, Nr. 10, Nr.20, Nr. 22 (abos virzienos) - pa Katoļu ielu un Jūras ielu.

Izmaiņas kustības ceļos skars arī starppilsētu autobusu maršrutus. Autobusi, kas iebrauc vai izbrauc no Ventspils autoostas laikā no plkst. plkst.10:30 līdz 13:00, kursēs pa Sarkanmuižas dambi, Brīvības un Durbes ielu, pēc tam tālāk pa maršrutu; netiks apkalpotas pieturas “Lielais laukums” abos virzienos.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    KRX 11.08.2021, 13:55:42

    Par autobusiem skaidrs, bet kad būs informācija par citam transportam slēgtām ielām un laikiem?

  • 0
    Nah-nahs- ceturtais sivēns 11.08.2021, 14:09:45

    Nūjošana laba lieta,bet vai sākotnēji to nepraktizēja pa meža takām?
    Vai vajadzīga izrādīšanās pa pilsētas ielām?
    P.S.Mani gan nebūt netraucē transporta ierobežojumi.

  • 0
    Ventspilniece.lv-3 14.08.2021, 09:07:43

    Tagad,kad mazais napoleoniņš var iedomāti nūjot vien pa cietuma pastaigu placīti,nav īpašas nepieciešamības maršrutu veidot pa pilsētas ielām.
    Lembergam liegta iespēja "zīmēties".

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: