Pilsētas svētkos īpašs notikums bērniem bija arī jaunā rotaļu laukuma atklāšana Lielajā prospektā 13A, informē Komunālā pārvalde.

Īstenojot mazāko ventspilnieku un jauno vecāku vēlmi pēc labiekārtotas iekšpagalma infrastruktūras bērniem, Lielajā prospektā 13A šovasar tika veikta bērnu rotaļu laukuma pārbūve. Pārbūves darbi norisinājās mazliet ilgāk, nekā sākotnēji tika paredzēts, sakarā ar pandēmijas situāciju pasaulē, kas ietekmēja arī loģistikas sistēmu un piegādes ķēdi. Neraugoties uz to, rotaļu iekārtas tika veiksmīgi un salīdzinoši operatīvi piegādātas, bet pagājušajā nedēļā aktīvi norisinājās to uzstādīšanas darbi.

Rotaļu laukuma pārbūves darbus veica SIA “Ostas celtnieks”, uzstādot 6 jaunas rotaļu iekārtas un jaunas šūpoles bērniem, atjaunojot esošās rotaļu iekārtas un ieklājot jaunu triecienabsorbējošo krāsaino gumijas segumu. Šādu segumu ir īpaši iecienījuši ne tikai bērni, bet arī viņu vecāki, jo tas bērnus pasargā no nevēlamām traumām un ir daudz higiēniskāks nekā līdzšinējais smilšu segums, turklāt - tas ir viegli kopjams

Labiekārtošanas darbu ietvaros arī tika veikta teritorijas apzaļumošana, iedzīvotāju ērtībām ir uzstādīti jauni atpūtas soliņi, bet rūpēs par iekšpagalmu tīrību ir uzstādītas jaunas atkritumu urnas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: