Uzsākti Briežu dārza stāvlaukuma pārbūves darbi, paredzot būvniecību veikt līdz šī gada augustam. Briežu dārzs piedāvās ne tikai dzīvnieku safari un citas izklaides, bet darbosies arī kā zaļās izglītības centrs.

Briežu dārzā tiks veikta grants seguma stāvlaukuma izbūve, paredzot 57 vietu vieglajām automašīnām, sešas vietas autobusiem, kā arī nodrošināt vides pieejamību cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, izbūvējot divas stāvvietas invalīdiem.

Papildus paredzēts uzstādīt koka konstrukcijas publisko tualeti, kurā arī tiks nodrošināta pieejamība cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

Ventspils Briežu dārza jaunais saimnieks Pēteris Dimants uzsver, ka pārveidotais Ventspils Briežu dārzs nebūs klasisks tūrisma objekts, bet gan vieta ar pievienoto vērtību. Notikšot kopīga koku stādīšana, putnu būrīšu gatavošana, ligzdošanas vietu veidošana un citas darbošanās, kurās bērns var pielikt savu roku.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    ventspilnieks 36,7 10.06.2021, 00:29:21

    Tad pārdeva pilsēta to dārzu vai kā. Ko tad komunālie tur peras?

  • 0
    P/i "Ventspils Komunālā pārvalde" 10.06.2021, 14:02:42

    Darām zināmu, ka Brieža dārza adrese ir Talsu iela 222, kuru nomās privāts uzņēmējs. Bet stāvlaukuma adrese ir Talsu iela 240 un tas ir publisks stāvlaukums, tādēļ veicam tā labiekārtošanu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: